Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Banciu: La cum il cunoasteti pe Klaus Werner Iohannis, cam cat i-ar trebui acestui om ca sa inteleaga ceva din motivarea CCR? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: La cum il cunoasteti pe Klaus Werner Iohannis, cam cat i-ar trebui acestui om ca sa inteleaga ceva din motivarea CCR? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, legat de decizia CCR de revocare a sefei DNA, ca este convins ca procurorii trebuie sa fie independenti si nu controlati politic. Asa cum am spus, astept. continuă pe B1

Radu Banciu: Romanii din strainatate au trimis in tara miliarde de euro. Din banii astia, iubita lui Dragnea ajunge pe Alfa Centauri si vine si inapoi. Nici nu mai trebuie s-o intrebam cine a finantat. Noi am finantat! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita lui Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, la o fabrica de ceasuri din Elvetia, dar si despre un proiect de lege aprobat de.

Radu Banciu, despre legea privind banii trimisi in tara din diaspora: Traversam momente hazlii (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu proiectul de lege privind verificarea provenientei sumelor de bani care vin diaspora si depasesc 2000 de euro. Traversam.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )