Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Banciu, despre faptul ca ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin: Ar trebui sa se intoarca in vecinatatea Varanului si sa linga mana care altadata l-a crescut (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin: Ar trebui sa se intoarca in vecinatatea Varanului si sa linga mana care altadata l-a crescut (VIDEO)

Radu Banciu a avorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Biroul central al ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin pentru functiile detinute. continuă pe B1

Unspe metri. Radu Banciu, despre meciul cu Danemarca: Se lovea mingea de jucatorii Romaniei ca de nuci! (VIDEO)

In cadrul emisiunii sale de la B1TV, jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul Romaniei cu Danemarca, 0-0, si l-a criticat pe selectionerul Christoph Daum despre care considera ca nu duce nationala.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre selectionerii din trecutul echipei nationale: Un individ de nivelul lui Victor Piturca era bata la fotbalul international (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au discutat in editia de vineri a emisiunii Unspe Metri despre echipa probabila a Romaniei in meciul cu Danemarca de duminica seara. in acest.

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politica s-a incheiat. Toata lumea stie ca tu ai pierdut si incerci sa dai vina pe altii, care au ajuns mai sus decat tine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noulschimbde replici din interiorul PSD. Victor Ponta l-a sfatuit pe Sorin Grindeanu,intr-o.

Meciul Romania- Danemarca de duminica, dezbatut in emisiunea Unspe Metri. Radu Banciu: incepe sa apara tracul in sufletul natiunii, se joaca cu briceagul pe masa (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au dezbatut in editia in editia de joi a emisiunii Unspe Metri meciul de duminica din preliminarile Campionatului Mondial dintre.

Reactia lui Daniel Constantin dupa ce ALDE i-a retras sustinerea: Multe persoane iau functii pe relatii de prietenie si rudenie. Daca Grindeanu imi va cere, imi voi da demisia

Daniel Constantin a declarat in conferinta de presa ca nu doreste sa infiinteze alte partide, asa cum ar fi spus seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Aceasta reactie vine dupa ce liderii ALDE au decis sa nu-l mai sprijine pe Daniel Constantin.

Tariceanu are mari carente de caracter. Daniel Constantin, dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Nu este conform cu statutul, este ilegal (VIDEO)

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminica intr-o sedinta la Parlament sa ii retraga sprijinul politic acordat vicepremierului Daniel Constantin, cerand astfel retragerea sa din toate.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )