Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Banciu, despre fata nestiuta a lui Chiliman: A facut yachting. E un fel de Ivan Patzaichin mai de cartier bun (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre fata nestiuta a lui Chiliman: A facut yachting. E un fel de Ivan Patzaichin mai de cartier bun (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre fata nestiuta a edilului sectorului 1, Andrei Chiliman, care in prezent, se afla in vizorul autoritatilor, fiind acuzat de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre primul mesaj trimis de Ovidiu Tender din inchisoare: Nu zice ce tip de scriitor va deveni. Puscariile lor nu ne salveaza, pentru ca oricum s-a scris aproape despre orice pe aceasta planeta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre prima scrisoare a lui Ovidiu Tender din puscarie. Unul dintre oamenii reprezentativi ai acestei natii a ajuns la puscarie.

Radu Banciu, despre condamnarea imparatului Vlasov: Un dobitoc! Nu stia sa faca nimic, dar a reusit sa imbarlige oameni in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre imparatul Vlasov care a ajuns dupa gratii. imparatul Vlasov a fost condamnat, decizia este definitiva, la cinci ani de.

Radu Banciu: Maria Grapini ne-a parasit din punct de vedere politic. Greselile gramaticale au ramas ca uleiul, deasupra (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Mariei Grapini de a parasi Partidul Conservator. Maria Grapini ne-a parasit din punct de vedere politic, s-a.

Teodor Atanasiu, despre cazul lui Andrei Chiliman: Nu vin sa se spovedeasca la partid

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, sustine ca nu stia de despre cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, intrucat acestea nu vin sa se spovedeasca in partid.

Teodor Atanasiu, despre cazul lui Andrei Chiliman: Nu vine sa se spovedeasca la partid

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, sustine ca nu stia de despre cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, intrucat acesta nu vine sa se spovedeasca in partid.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )