Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Banciu, despre Gabriela Cristea: O tata care a pozat mai goala decat altele

B1 B1,
Radu Banciu, despre Gabriela Cristea: O tata care a pozat mai goala decat altele

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, noul pictorial in care apare vedeta mondena Gabriela Cristea. Acesta a aratat ca Gabriela Cristea nu a fost. continuă pe B1

Si-au atins scopul? Dupa divort, Gabriela Cristea va avea emisiune, iar Marcel Toader isi plateste datoriile!

Seria de articole si de emisiuni TV pe tema divortului i-au imbogatit pe fostii soti Gabriela Cristea si Marcel Toader. In plus, vedeta va reveni, se pare, din toamna, la carma unei noi emisiuni, gratie popularitatii de care se bucura acum. Continue reading .

Radu Banciu: Gigi Becali si-a pus toti puscariasii in cap, are WC personal

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, conditiile in care omul de afaceri Gigi Becali isi ispaseste anii de inchisoare. Numele luiGigi Becali.

Radu Banciu: Gigi Becali este NO-FREE, el vroia sa umble hai-hui pe strada

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, refuzul instantei ca Gigi Becali sa-si execute pedeapsa intr-un regim deschis. Nu i-a iesit astazi lui Gigi, a.

Radu Banciu: Gigi Becali este NO-FREE, el voia sa umble hai-hui pe strada

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, refuzul instantei ca Gigi Becali sa-si execute pedeapsa intr-un regim deschis. Nu i-a iesit astazi lui Gigi, a.

Radu Banciu: Bianca Dragusanu avea imaginea unei papusi gonflabile, iar Mihaela Raduleascu era un fel de ursul Baloo (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre imaginea vedetelor din Romania inainte ca acestea sa devina cunoscute. O avem aici pe Bianca.

Radu Tudor, despre retrocedarea celor 66 de case, decisa din pix, de un demnitar isi da singur casa

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, in editia de luni seara a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, decizia presedintelui Basescu de a retroceda, in 2003, 66 de case unei persoane care a pretins ca este.

Radu Stroe despre scandalul de la bacalaureat: Regret pentru copii si parinti! Politistii au actionat la comanda procurorilor

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, despre scandalul de la bacalaureat. Mama unui elev de la Liceul Bolintineanu: Le-au dezbracat pe fete la.

Ce spune Ponta despre gasca domnului Basescu, care urla pe tema Bac-ului.

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca este multumit de faptul ca nu s-a mai continuat politica absolut dementa din ultimii ani de a arata ca toti copiii sunt prost pregatiti la bacalaureat si a precizat ca gasca domnului Basescu, care urla pe aceasta tema, ii este indiferenta, transmite Mediafax. Eu mi-am dorit si sunt foarte multumit de faptul ca nu s-a mai continuat politica absolut dementa din ultimii ani de a arata ca toti copiii din Romania sunt prost pregatiti si toti .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )