Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre scrisoarea deschisa pe care edilului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le-a adresat-o iesenilor. in. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre scrisoarea deschisa pe care edilului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le-a adresat-o iesenilor. in.

Radu Banciu, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica: inca o privare de libertate dupa asta cu bacsisu. Ne vom inghesui cu totii in magazine sambata. Va fi infern (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica. Deputatii PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe.

Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost?

Marele talent al lui Gabriel Cotabita, cantaretul care a suferit un stop cardio-respirator vineri, va fi subiect de discutie la Lumea lui Banciu de la B1 TV saptamani in sir, a anuntat jurnalistul Radu Banciu. in opinia acestuia, Gabriel Cotabita 59 de ani) se afla la un pas sa dea coltul.

Radu Banciu, despre declaratiile Elenei Udrea la iesirea din penitenciar: Mi-e greu sa cred ca, dupa aceasta perioada, oamenii ar veni sa va mai sustina intr-un mod in care merita sa mai faceti politica (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre eliberarea Elenei Udrea din penitenciarul Targsor si despre declaratile fostului ministru. Te-au imbatranit 72.

Gheorghe Nichita, intr-o scrisoare deschisa adresata iesenilor: Regret enorm situatia creata in ultimele zile. Cand se va putea, va voi vorbi deschis si transparent

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, a trimis o scrisoare iesenilor in care isi cere scuze pentru situatia creata, spunand ca el nu este un las si cand va putea, va vorbi deschis.

Iasi: Reprezentantii municipalitatii iesene, anunt despre primarul Nichita

Reprezentantii municipalitatii iesene au anuntat, luni, ca primarul Gheorghe Nichita isi poate exercita functia, in conditiile in care instanta nu a stabilit restrictie in acest sens, desi acesta a fost.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns la vila sa din Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu. Avocat: Important e ca ramane langa familie

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns, in noaptea de vineri spre sambata, la vila sa din cartierul rezidential Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu de catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Autosuspendat din functia de sef al PSD Iasi, nu insa si din cea de primar, Nichita este cercetat de DNA intr-un dosar in care edilul si-ar fi spionat fosta iubita, folosindu-se de Politia Locala, institutie care ii este subordonata.

Gheorghe Nichita ar putea afla vineri daca va fi arestat preventiv

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi trimis in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat sub control judiciar. in fata instantei, procurorii au explicat ca faptele de care se face vinovat Nichita sunt grave, astfel ca se impune masura arestului preventiv.

Anca Preda, consilier local independent, a fost urmarita de persoane suspecte pentru ca s-ar fi opus primarului Gheorghe Nichita

Consilierul local independent Anca Preda a declarat ca a fost urmarita si ca persoane suspecte au incercat sa se infiltreze in anturajul sau, doar pentru ca s-a opus primarului Gheorghe Nichita. Prima data.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, ajunge vineri in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul in care isi spiona fosta iubita

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului si liderul filialei judetene a PSD, va ajunge vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care vor judeca recursul procurorilor DNA privind masura arestarii preventive a baronului. Alaturi de Nichita, tot cu propunere de arestare preventiva in dosarul de santaj, vor ajunge si doi sefi din Politia Locala Iasi, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )