Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Banciu, despre premiul obtinut de Antena 3 in America: Cine sa reprezinte Romania daca nu ei? Devasteaza cu proiectele lor planeta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre premiul obtinut de Antena 3 in America: Cine sa reprezinte Romania daca nu ei? Devasteaza cu proiectele lor planeta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre premiile obtinute de Antena 3 in cadrul editiei 2015 a New York Festivals - Worlds Best TvFilm, care a avut loc la Las Vegas,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre premiile castigate de Antena 3 in New York: Un astfel de premiu costa undeva la 375 de parai. ii mai costa drumul, cazarea, shaorma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre premiile de tinichea ale varanilor, el facand referire in acest caz la Antena 3. Un astfel de premiu costa undeva la 375 de para.

Pavel Abraham, despre premiul obtinut de Antena 3: A devenit o sursa pe care unii o apreciaza ca unica

Generalul Pavel Abraham a spus ca Antena 3 a devenit o sursa pe care unii o apreciaza ca unica, dovada stand cel mai recent premiu obtinut de Antena 3 si Observator, respectiv vicecampioni mondiali la gala New.

Radu Banciu, despre pensiile speciale ale alesilor: Puteai sa fii lacatus, trantor, inainte sa devii politician. in timp, ei vor castiga niste firfirei suplimentari (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre pensiile speciale pe care le vor parlamentarii din Romania. Acesta spune ca de si liderul PNL, Alina Gorghiu a declarat ca ea nu.

Radu Banciu, despre cum si-a petrecut Adrian Nastase Pastele: Daca a confiscat pana si ideea de speranta, e clar ca noua nu ne-a mai ramas nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum si-a petrecut Pastele fostul premier Adrian Nastase. Liderul social-democrat a povestit, intr-o postare pe blogul personal, cum.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )