Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu, despre primele sase luni de mandat ale lui Iohannis: Cele mai multe dintre obiectivele anuntate in campanie sau dupa instalarea la Cotroceni sunt inca la stadiu de proiecte pe hartie, daca nu cumva la stadiu de vorbe (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre primele sase luni de mandat ale lui Iohannis: Cele mai multe dintre obiectivele anuntate in campanie sau dupa instalarea la Cotroceni sunt inca la stadiu de proiecte pe hartie, daca nu cumva la stadiu de vorbe (VIDEO)

Radu Banciu a facut, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, bilantul dupa sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis. Avem sase luni de la preluarea mandatului de catre presedintele Klau. continuă pe B1

Radu Banciu, despre fata nestiuta a lui Chiliman: A facut yachting. E un fel de Ivan Patzaichin mai de cartier bun (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre fata nestiuta a edilului sectorului 1, Andrei Chiliman, care in prezent, se afla in vizorul autoritatilor, fiind acuzat de.

Radu Banciu, despre condamnarea imparatului Vlasov: Un dobitoc! Nu stia sa faca nimic, dar a reusit sa imbarlige oameni in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre imparatul Vlasov care a ajuns dupa gratii. imparatul Vlasov a fost condamnat, decizia este definitiva, la cinci ani de.

BILANT Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul va prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Primele sase luni cu Iohannis presedinte. Cum s-a facut remarcat seful statului

Se implinesc sase luni de cand Romania este condusa de presedintele Klaus Iohannis. O jumatate de an in care noul sef al statului s-a facut remarcat mai mult prin lipsa de implicare, iar cele mai.

Republica Moldova: in primele cinci luni ale anului, vanzarile Dacia au scazut cu 37% fata de perioada similara a anului trecut

Autovehiculele Dacia pierd teren in Republica Moldova, in primele cinci luni ale acestui an s-au vandut cu 37% mai putine masini decat in perioada similara a anului trecut. Astfel, doar 280 de masini au fost.

Prejudicii de peste 1 miliard de euro identificate de ANAF in primele cinci luni

Inspectia Fiscala din cadrul ANAF a identificat in primele cinci luni ale anului prejudicii aferente sesizarilor penale de peste 1 miliard de euro 4,86 miliarde lei), in crestere cu aproximativ 87% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) intr-un comunicat difuzat luni.

Rusia prelungeste cu sase luni interdictia importarii unor alimente din Occident

Rusia prelungeste interdictia importarii unor alimente din Occident din cauza sanctiunilor pe care UE le-a impus asupra Moscovei. Prelungirea este de sase luni, potrivit premierului Dmitri Medvedev care a duspisu Guv.

inca sase luni de sanctiuni economice pentru Rusia. Replica Moscovei

Rusia are in plan extinderea embargoului pentru importurile de alimente din Occident cu inca sase luni, incepand cu luna august si ar putea adauga noi produse pe lista, ca raspuns la sanctiunile europene impotriva Moscovei, au declarat, luni, oficiali rusi.

UE extinde sanctiunile pentru Rusia cu inca sase luni

Ministrii de Externe ai UE au extins luni sanctiunile economice si diplomatice la adresa Rusiei cu inca sase luni, anuta Reuters, care citeaza un oficial european. Decizia de facto a prelungirii sanctiunilor fusese luata inca de saptamana trecuta, astazi ea fiind oficializata de Consiliul UE.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )