Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Banciu, despre victoria UDMR impotriva Guvernului roman: Nu exista nicio tara in UE, in Europa sau in lume care sa isi sacrifice limba nationala pentru un compromis politic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre victoria UDMR impotriva Guvernului roman: Nu exista nicio tara in UE, in Europa sau in lume care sa isi sacrifice limba nationala pentru un compromis politic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emsiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Guvernul a abrogat articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare primare din ordonanta de urgenta care a dus. continuă pe B1

Radu Banciu: De nicaieri din intrebarea de la referendum nu reiese ca este vorba despre familia traditionala. Poate sa fie schimbarea Constitutiei Romaniei pentru cartofi sau muraturi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre intrebarea la care romanii vor trebui sa raspunda la referendumul pentru definirea familiei, din 6 si 7.

Radu Banciu: Carmen Dan propune ca Jandarmeria sa poata sa te croiasca cum vrea ea. Nu v-ar interesa si o lege prin care sa nu mai poti sa faci parte dintr-un guvern daca ai o condamnare?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit marti in emisiunea Lumea lui Banciu despre faptul ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca isi asuma modificarea legislatiei privind adunarile publice. Orice.

Radu Banciu: Eu sper ca si Tariceanu sa ajunga sa ne povesteasca cum Dragnea se ducea la vie, la vanat, la pescuit, cum se ducea cu Codruta Kovesi in piata la Medias (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a precizat ca functia de presedinte al Senatului, ocupata de Calin Popescu Tariceanu, ar trebui sa.

Dragnea vorbeste iar de conspiratii / Radu Banciu: Mai, da ce tampiti! Asta e numai pentru publicul lor, care nu intelege nimic din viata (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca in spatele atacurilor impotriva PSD sta o conspiratie nationala si internationala. Klaus Iohannis nu vrea ca presedintia semestriala a UE sa fie ge.

Dragnea, despre solicitarile UDMR pe Educatie: De data asta, are dreptate Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat cu ministrul Educatiei despre nemultumirile minoritatilor si a adaugat ca, de data aceasta, liderul UDMR, Kelemen Hunor, are dreptate cand spune.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )