Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Banciu: Grecia este in situatia bolnavului incurabil care e internat in spital de luni de zile si care, din disperare, fuge din spital (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Grecia este in situatia bolnavului incurabil care e internat in spital de luni de zile si care, din disperare, fuge din spital (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele referendumului din Grecia. Potrivit primelor rezultate oficiale 61% dintre alegatori au votat NU,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre dinastia Duicu: Demonstreaza, in miniatura, care este situatia invatamantului, a politicii si a moralitatii in Romania. Nu mai exista nicio scapare, cel putin nu pentru aceasta generatie (VIDEO)

Radu Banciu a sarbatorit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu 4 iulie, Ziua Americii, purtand o palarie de arizonean si a vorbit despre dinastia Duicu si situatia de la examenul de Bacalaureat din Mehedinti.

Radu Banciu, despre Mihnea Nastase, angajat la Parlamentul European: Exact ca la ateliere. A plecat unul in strainatate sa desurubeze dulii in Anglia, te iau pe tine ca-l cunosc pe tac-tu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, care a terminat Stiintele Politice la Londra, iar acum isi pregateste lucrarea de master.

Presedintele Eurogrupului dezminte declaratiile ministrului elen de Finante, potrivit carora Grecia este aproape de un acord cu creditorii sai internationali

Presedintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a dezmintit vineri declaratiile ministrului grec al Economiei, Yanis Varoufakis, potrivit carora Grecia este aproape de un acord cu creditorii sai internationali,.

Titus Corlatean: Reluarea negocierilor cu Grecia este dificila

Titus Corlatean, fost ministru de Externe, a declarat, luni, ca liderii europeni vor incerca sa gaseasca o solutie la situatia Greciei, dar reluarea negocierilor dintre guvernul elen si creditorii intrenationali va fi dificila in prezent, dupa rezultatul referendumului.

Daca criza din Grecia continua, situatia ne va afecta pe toti

Daca criza din Grecia continua si nu se gaseste o solutie, atunci situatia dificila de acolo ne va afecta pe toti, si pe noi, Romania, si pe noi, UE, si pe noi, NATO, a declarat ieri presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )