Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu, indignat de preluarea sloganului Je suis Charlie: Mi se pare o blasfemie uluitoare. Sunteti niste ...

B1 B1,
Radu Banciu, indignat de preluarea sloganului Je suis Charlie: Mi se pare o blasfemie uluitoare. Sunteti niste ...

Jurnalistul Radu Banciu s-a aratat indignat de faptul ca milioane de oameni si-au atribuit identitatea Je suis Charlie, dupa atentatul terorist de la publicatia franceza Charlie Hebdo, aratand ca acestia. continuă pe B1

Radu Banciu: Jurnalistii de la Charlie Hebdo depasisera normele pamfletului, dar asta isi si propusesera

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in emisiunea de miercuri seara despre atentatul terorist din Paris, aratand ca jurnalistii de la Charlie Hebdo depasisera normele pamfletului si normele conventionale ale.

FOTO Atentat terorist in Franta. Tinerii au marsaluit pe strazile Clujului purtand afise cu mesajul Je suis Charlie

Sute de persoane, majoritatea studenti francezi si romani, s-au adunat joi, 8 ianuarie, la ora 18. 00, in fata Casei de Cultura a Studentilor din Cluj in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. Manifestantii au venit cu afise pe care scria Je suis CharlieEu sunt Charlie).

Cine este in spatele hashtag-ului Je suis Charlie, raspandit in intreaga lume

Dupa atentatul de miercuri, in care 12 caricaturisti de la ziarul Charlie Hebdo au fost omorati pentru o imagine ironica cu profetul Mahommed, pe Internet a fost raspandit hashtag-ul Je suis Charlie. Dar de unde a pornit acest slogan?.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook cu sloganul Je Suis Charlie (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului sau de Facebook intr-una pe care scrie Je suis Charlie, sloganul scris cu fontul caracteristic revistei de satira franceza, atacata.

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat miercuri poza de profil pe Facebook cu celebrul Je suis Charlie, sloganul de solidaritate cu victimele atentatului din Paris impotriva saptamanalului umoristic Charlie Hebdo.

Je suis Charlie, mesajul de solidaritate fata de atacul din Franta: Comunitatea a adunat zeci de mii de sustinatori (FOTO)

Internautii au transmis un puternic mesaj de solidarizare in urma atacului terorist de la Paris. Sloganul Je suis Charlie Eu sunt Charlie), scris cu fontul caracteristic revistei de satira, a impanzit.

Radu Banciu: Instanta i-a dat peste bot lui Voiculescu. Acest 6 ianuarie e geros cu adevarat pentru unii

Instanta i-a dat peste bot varanului, a comentat marti seara jurnalistul Radu Banciu, referindu-se la decizia Curtii de Apel Bucuresti de a mentine pedeapsa acestuia de 10 ani de inchisoare. Astazi ne-a.

FOTOGALERIE Je suis Charlie: Peste 10.000 de oameni s-au adunat in piata Republicii din centrul Parisului, in semn de omagiu fata de victimele atentatului impotriva revistei Charlie Hebdo

Peste 10. 000 de persoane s-au adunat miercuri seara la Paris, in semn de omagiu fata de victimele sangerosului atentat impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, scrie AFP.

Atentat terorist Franta. Je Suis Charlie - mesajul de solidaritate cu victimele de la Charlie Hebdo, devenit viral pe net

Un numar impresionant de oameni si-au aratat, prin intermediul celor mai populare retele sociale, solidaritatea fata de jurnalistii publicatiei satirice franceze Charlie Hebdo, care au fost tintele unui atentat terorist, in urma caruia 12 persoane au fost ucise, iar alte 10 au fost ranite, dintre care patru se afla in stare critica, scrie CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )