Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu: Ramona Gabor nu are nicio religie, doar pe cea a strazii si a trotuarului

B1 B1,
Radu Banciu: Ramona Gabor nu are nicio religie, doar pe cea a strazii si a trotuarului

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre sacrificiile pe care le face Ramona Gabor pentru iubitul sau arab. Sora Monicai Gabor a declarat recent. continuă pe B1

Ramona Gabor nu se iubeste cu un fiu de seic, ci cu un turc bogat! VIDEO

Ramona Gabor a avut un soc atunci cand, la Istanbul, a dat nas in nas cu reporterii Kanal D si ai mai multor ziare din Romania. Sora Monicai Gabor se afla la bratul noului sau iubit, un turc cu situatia materiala foarte buna. Continue reading .

Radu Banciu: Zavoranu l-a facut zdrente pe Badea pentru ca nu recunoaste relatia lor

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, atacul lansat de Oana Zavoranu la adresa lui Mircea Badea. Zavoranu are un atac virulent, in stilu-i.

Radu Banciu: Zavoranu l-a facut zdrente pe Mircea Badea pentru ca nu recunoaste relatia lor. O arunca si pe aia cu o avea mica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, atacul lansat de Oana Zavoranu la adresa lui Mircea Badea. Zavoranu are un atac virulent, in stilu-i.

Radu Banciu: Cine spune ca Basescu il va mai numi pe Ponta premier? Poate sa aleaga pe cineva de la UNPR sau chiar UDMR

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV ce sanse mai are Victor Ponta sa fie numit premier dupa alegerile parlamentare din decembrie. Dupa.

Radu Banciu: Tania Budi s-a culcat cu Bittman si Viziru din razbunare ca n-a ajuns la Plesu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV declaratia antologica a Taniei Budi referitoare la barbatii pe care ii prefera. Aceasta a declarat.

Radu Banciu: Daca eram Adrian Nastase, il impuscam pe politist ca sa ma sinucid cum se cuvine

Jurnalistul Radu Banciu a comentat luni in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase din luna iunie, apreciind ca fostul premier ar fi trebuit sa.

Caru' cu vedete: Oana Zavoranu, continua atacul la Mircea Badea: 'Cum ii explici topmodelei ca veneai deghizat noaptea la mine?'; Ramona Gabor, surprinsa cu noul iubit in Istanbul! Reactia ei este incredibila; Ce faceau Eba si Syda, in masina, in dr

Razvan Ispas nu are de gand sa renunte la Adelina Pestritu. I-a trimis al doilea inel de logodna, cu diamant sI buchete imense de flori. Pentru Adelina, rar se intampla ca ulciorul sa mearga de doua. Uite-o pe Iuliana Luciu in postura de asistenta TV: Am emotii. Sora Nicoletei Luciu este cea mai noua asistenta din showbizul romanesc. Iuliana a marturisit ca are mari emotii in prima.

FBI spune ca nu are nicio dovada ca hackerii ar fi obtinut din laptop-ul unui agent federal informatii personale despre 12 milioane de useri Apple

Luni, hackerii din grupul AntiSec au anuntat ca ar fi obtinut datele personale a 12 milioane de useri Apple pastrate pe un laptop al unui agent FBI, starnind o mare controversa legata de faptul ca FBI ar colecta nejustificat date personale despre milioane de persoane. Agentia guvernamentala spune ca nu are vreo dovada ca laptop-ul agentului ar fi fost compromis de hackeri, iar experti in securitate informatica spun ca situatia nu este una dezastruoasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )