Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu: Romania sa iasa din Uniunea Europeana ar fi o catastrofa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Romania sa iasa din Uniunea Europeana ar fi o catastrofa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu aparitia unei tabere eurosceptice care vrea iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Ati vazut ca exista si cei care au trecu. continuă pe B1

Pas important pentru Brexit: Guvernul britanic a aprobat acordul de iesire din Uniunea Europeana

Guvernul britanic a aprobat miercuri seara dupa o sedinta maratonul acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat premierul Theresa May la finalul discutiilor. Premierul britanic a.

Un alt vin romanesc a fost inclus pe lista de licori protejate din Uniunea Europeana

Un nou vin romanesc va fi introdus pe lista denumirilor de origine protejata DOP), potrivit unei decizii a Comisiei Europene de miercuri. Vinul insuratei este produs in podgoria ecologica cu acelasi.

Radu Banciu: Ce domnul Dragnea vorbiti din carti? Dumneavoastra ati pus mana pe o carte dar ati citit-o invers? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Liviu Dragnea de dupa rezolutia adoptata de Parlamentul European impotriva Romaniei, cat si dupa publica.

Radu Banciu, la 28 de ani de la descoperirea internetului: Cum ar fi fost daca il aveam pe vremea lui Ceausescu? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 28 de ani de la descoperirea internetului si cum a influentat acesta omenirea. Astazi sarbatorim 28 de ani de la .

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa.

Uniunea Europeana se zdruncina din temelii! Franta: Zona euro NU va supravietui!

Probleme tot mai grave in Uniunea Europeana. Ministrul francez de Finante avertizeaza ca, in aceste conditii, Zona Euro nu va supravietui. Bruno Le Maire afirma ca Franta si Germania trebuie sa.

Pretul carburantilor explodeaza! Care este situatia in Uniunea Europeana

Radu Tudor a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire despre pretul carburantilor care a crescut alarmant. Postul de televiziune francez BFM TV anunta ca pentru prima oara litrul de carburant in.

Imagini de colectie cu Florin Iordache: Discurs in fata unei sali goale in 2004: Votati-ma pe mine, votati...pentru a fi aproape de Uniunea Europeana

Florin Iordache a devenit unul din cei mai cunoscuti politicieni din Romania datorita incepand din 2017, fiind viral in mediul online ca si ministrul Alta intrebare dupa conferinta de presa in care a.

Imagini de colectie cu Florin Iordache: Discurs in fata unei sali goale in 2004: Votati-ma pe mine, votati...pentru a fi aproape de Uniunea Europeana (VIDEO)

Florin Iordache a devenit unul din cei mai cunoscuti politicieni din Romania datorita incepand din 2017, fiind viral in mediul online ca si ministrul Alta intrebare dupa conferinta de presa in care a.

Avertisment iNGRIJORATOR de la ING - Romania, afectata semnificativ de BREXIT

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana afecteaza Romania. Un nou raport ING arata ca industria auto, a textilelor si agricultura vor suferi cel mai mult de pe urma potentialelor perturbari provocate de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )