Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Mazare, 4 ani cu suspendare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Mazare, 4 ani cu suspendare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri (VIDEO)

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri. La. continuă pe B1

Radu Mazare, sentinta in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar putea pronunta, vineri, o prima decizie in dosarul in care fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare este acuzat de retrocedarea ilegala a unor.

Radu Mazare, 4 ani cu suspendare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri. La.

Dosarul Retrocedarilor de pe litoral: Radu Mazare - 4 ani cu suspendare, Cristi Borcea - achitat, Nicusor Constantinescu - 3 ani cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a dat sentinta in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje din Constanta. Radu Mazare a fost condmnat la 4 ani cu suspendare, Cristi Borcea a fost achitat, iar Nicusor Constantinescu a primit 3 ani cu suspendare. Sentinta nu este definitiva.

Cum a fost surprins Radu Mazare, dupa ce s-a retras din politica? Fostul primar al Constantei isi asteapta sentita in dosarul retrocedarilor ilegale (VIDEO)

Este cunoscut pentru extravagantele sale, dar problemele cu legea din ultima vreme pareau sa-l fi linistit pe Radu Mazare. Ei bine, nu a fost asa. Fostul primar al Constantei a fost din nou surprins in.

Fostul primar Radu Mazare a primit patru ani de inchisoare cu suspendare in Dosarul Retrocedarilor. Sentinta a fost amanata de opt ori

Fostul primar Radu Mazare a fost condamnat, luni, la patru ani de inchisoare cu suspendare.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri. Decizia nu este definitiva.

Dupa 7 amanari, Curtea de Apel Bucuresti este asteptata si azi sa dea o sentinta in dosarul plajelor retrocedate de Radu Mazare

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa dea o sentinta in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje din Constanta, in care este judecat fostul primar Radu Mazare. Procesul a inceput in urma cu 9 ani fara sa se fi pronuntat pana acum o solutie pe fond, in conditiile in care instanta a aratat ca toate faptele se prescriu in doi ani, unele dintre ele fiind deja prescrise.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru retrocedare ilegala de terenuri in cel mai vechi dosar de coruptie din Romania. Sentinta nu este definitiva

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedare ilegala de terenuri. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul actionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a fost achitat. Sentintele de luni nu sunt definitive. Curtea de Apel Bucuresti a amanat de 8 ori pronuntarea sentintei in acest caz, iar procesul a inceput in urma cu noua ani, fiind cel mai vechi dosar de coruptie din Romania.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala de terenuri. Sentinta nu este definitiva

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedare ilegala de terenuri. Sentinta de luni nu este definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a amanat de 7 ori pronuntarea sentintei in acest caz.

Radu Mazare, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzatde retrocedarea ilegala a unor.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )