Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Mazare, despre ridicarea lui Nicusor Constantinescu: E bolnav de cancer. Puteau sa actioneze si altfel

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare, despre ridicarea lui Nicusor Constantinescu: E bolnav de cancer. Puteau sa actioneze si altfel

Sefii administratiei Constantene vin cu primele reactii dupa ce Nicusor Constantinescu a fost saltat de DNA Bucuresti. Vicepresedintii Consiliului Judetean Constanta precum si primarul Radu Mazare sunt cei care s-au declarat deranjati de actiunea procurorilor. continuă pe Adevărul

Radu Mazare, despre ridicarea lui Nicusor Constantinescu: E bolnav de cancer. Vor sa-l distruga psihic! Puteau sa actioneze si altfel

Sefii administratiei Constantene vin cu primele reactii dupa ce Nicusor Constantinescu a fost saltat de DNA Bucuresti. Vicepresedintii Consiliului Judetean Constanta precum si primarul Radu Mazare sunt cei care s-au declarat deranjati de actiunea procurorilor.

Radu Stroe, despre retinerea lui Nicusor Constantinescu: Probeaza incapacitatea sistemului de a rezolva oportun problemele

Fostul ministru de Interne Radu Stroe a criticat modul in care Nicusor Constantinescu a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Imaginile acestea emotionante, ca il iei pe un om, il trantesti, il.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu este bolnav de cancer in faza terminala

Radu Mazare, primarul Constanta, a declarat ca Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este bolnav de cancer in faza terminala.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu este in faza terminala. Daca nu face operatia, mai are cateva luni de trait

Radu Mazare, primarul Constantei, a declarat ca Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este bolnav de cancer in faza terminala si mai are cateva luni de trait daca nu este supus unei operatii la care este programat, la finele acestei luni.

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu sufera de cancer la prostata si urmeaza un tratament foarte dur

Primarul Constantei, Radu Mazare, a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, despre starea de sanatate a presedintelui Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii.

Zi plina pentru Justitia din Romania: Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA/ Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut miercuri de procurorii DNA. Potrivit unui comunicat difuzat de DNA, in sarcina lui Nicusor Constantinescu s-au retinut 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut miercuri in dosarul in care este implicat si presedintele CJ Constanta. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. DNA a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor.

Nicusor Constantinescu, cercetat pentru abuz in serviciu. DNA Bucuresti a descins la locuinta presedintelui CJ Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost vizitat astazi de mascati intr-o actiune a procurorilor anti-coruptie din Bucuresti. Perchezitiile au loc la casa lui Nicusor Constantinescu situata pe malul marii la Constanta, la Consiliul Judetean dar si la o alta institutie publica.

Liviu Pop critica procedura DNA de retinere a lui Nicusor Constantinescu

Senatorul Liviu Pop a criticat procedura DNA de retinere a lui Nicusor Constantinescu. Liviu Pop a spus, miercuri, la Antena 3, ca toate procedurile Directiei Nationale Anticoruptie ar trebui sa fie mai discrete.

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Este perchezitionata si locuinta sefului CJ, Nicusor Constantinescu

Autoritatile efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean CJ) Constanta. Descinderi au loc si la locuinta sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. Dosarul este.

Baronul de Constanta Nicusor Constantinescu, urmarit penal pentru un prejudiciu de 30 mil. euro

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca a impiedicat controale ale Curtii de Conturi si a creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul ca nu a emis sau prelungit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )