Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Mazare la DNA: PSD este un partid timorat si complexat. El si liderii lui. La iesire a anuntat pentru ce este urmarit penal

Antena3 Antena3,
Radu Mazare la DNA: PSD este un partid timorat si complexat. El si liderii lui. La iesire a anuntat pentru ce este urmarit penal

Radu Mazare a declarat ca iese cu totul din viata politica pentru ca traieste un cosmar. Si-a depus demisia din partid si spune ca in curand va renunta si la administratie. S-a saturat sa fie. continuă pe Antena3

VIDEO Radu Mazare renunta la primarie, partid si carnavalul de la Mamia: Vreau sa-mi dau demisia. E o chestiune de saptamani, de luni

Radu Mazare s-a intors acasa dupa o noapte petrecuta in arest si o alta asteptand decizia instantei pentru a afla daca isi prelungea sederea dupa gratii. El a spus miercuri ca doreste sa renunte la tot, la primarie, la PSD si chiar la carnaval pentru ca are dreptul la viata sa si pentru ca a obosit sa tot dea explicatii.

VIDEO Radu Mazare renunta la primarie, partid si carnavalul de la Mamaia: Vreau sa-mi dau demisia. E o chestiune de saptamani, de luni

Radu Mazare s-a intors acasa dupa o noapte petrecuta in arest si o alta asteptand decizia instantei pentru a afla daca isi prelungea sederea dupa gratii. El a spus miercuri ca doreste sa renunte la tot, la primarie, la PSD si chiar la carnaval pentru ca are dreptul la viata sa si pentru ca a obosit sa tot dea explicatii.

Nicusor Constantinescu: Radu Mazare este la DNA pentru un contract semnat de Gheorghe Mihaiesi

La scurt timp dupa ce Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA pentru posibile fapte de coruptie, Nicusor Constantinescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj de sustinere.

Ce spune Ponta despre situatia primarului Radu Mazare

Presedintele PSD Victor Ponta regreta situatia in care se afla primarul Constantei Radu Mazare, care a declarat ca va demisiona din toate functiile politice detinute, informeaza Mediafax.

Radu Mazare spune ca a decis sa demisioneze de la sefia PSD Constanta in timp ce se plimba cu caiacul

Primarul Constantei, Radu Mazare, care a anuntat, joi seara, ca a demisionat din functia de presedinte al PSD Constanta, dar a ramas membru de partid, a declarat ca a luat aceasta decizie in timp ce se.

Radu Mazare: Vreau sa demisionez din PSD. Pai ce, sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti, sa ma dea afara fiindca ma ancheteaza un procuror?

Radu Mazare a luat o decizie drastica miercuri seara. El a mentionat, cand a ajuns la Constanta de la Bucuresti, ca intentioneaza, curand, sa demisioneze de la Primaria Constantei, dar si de la partid.

Radu Mazare, cercetat penal de DNA privind vanzarea de catre municipalitate a unor terenuri din Mamaia

Primarul Radu Mazare a fost chemat vineri la DNA - Serviciul Teritorial Constanta pentru a fi anuntat ca este cercetat penal pentru abuz in serviciu intr-un dosar mai vechi privind vanzarea de catre municipalitate a unor terenuri din statiunea Mamaia, informeaza Agerpres.

Pacatele lui Radu Mazare. Judecatorii au ramas in pronuntare in privinta cererii DNA de arestare preventiva

Primarul Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca lua mita milioane de euro de la reprezentantii firmelor constantene in schimbul unor contracte. Marti, edilul de la malul marii a incercat ore intregi sa-i convinga pe magistratii Curtii Supreme sa-l lase in libertate.

Radu Mazare, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Primarul Constantei Radu Mazare, retinut ieri seara de procuroii anticoruptie, este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, de la societati comerciale pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, potrivit unui comunicat emis de DNA.

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in libertate/ Mazare: Categoric nu voi mai candida la primaria Constantei

UPDATE 07:00 Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de arestare preventiva a primarului din Constanta, Radu Mazare, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori in stare de libertate, intr-un dosar in care este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, doua de conflict de interese si abuz in serviciu. Judecatorii au mai respins si cererea de arestare a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat, marti seara, conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste si sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )