Libnet.ro
UNICEF

17:00

Radu Mazare a participat la slujba de inviere de la campusul social din Henri Coanda (VIDEO)

B1 B1,
Radu Mazare a participat la slujba de inviere de la campusul social din Henri Coanda (VIDEO)

Radu Mazare a luat lumina alaturi de locuitorii campusului social Henri Coanda din Constanta. Edilul nu a ratat ocazia pentru a face noi promisiuni catre asistatii sociali care locuiesc in campus. Chiar daca nu. continuă pe B1

VIDEO Mii de credinciosi au participat la slujba de inviere in bisericile din Alba Iulia

Mii de credinciosi au sarbatorit, si in acest an, momentul invierii Domnului in aer liber, la biserici din Alba Iulia. Curtea si platoul din fata Catedralei Reintregirii au fost luminate de mii de candele in Noaptea de inviere, purtate de credinciosii veniti sa ia parte la slujba invierii.

FOTO Hristos a inviat! Mii de credinciosi au participat la slujba de inviere de la Catedrala din Craiova

Craiovenii au participat la slujba de inviere de la Catedrala din Craiova, unde la miezul noptii inaltpreasfintitul Parinte Irineu a oferit credinciosilor Lumina Sfanta.

FOTO Hristos a inviat! Mii de crestini au participat la slujba de inviere de la Catedrala din Craiova

Craiovenii au participat la slujba de inviere de la Catedrala din Craiova, unde la miezul noptii inaltpreasfintitul Parinte Irineu a oferit credinciosilor Lumina Sfanta.

FOTO VIDEO Hristos a inviat! Mii de severineni au participat la slujba de inviere la Catedrala Ortodoxa

Mii de credinciosi s-au adunat sambata seara in centrul Severinului pentru a asista la slujba de inviere de la Catedrala Ortodoxa si pentru a lua lumina sfanta.

DNA: Radu Mazare nu si-a trecut in declaratiile de avere din 2012 contul de la banca din Israel

Radu Mazare nu si-a trecut in declaratiile de avere din 2012 contul personal deschis la banca din Israel in care a primit, in septembrie 2011, cei 95. 000 de euro de la Elan Schwartzenberg, astfel ca procurorii au extins ancheta in cazul edilului, pentru fals in declaratii, potrivit DNA.

DNA: Parte din banii luati mita de Radu Mazare - 80.000 de euro - virati in contul lui Alexandru Mazare

Parte din mita primita de primarul constantean Radu Mazare pentru construitrea de locuinte in campusul social Henri Coanda, si anume 80. 000 de euro, a fost virata intr-un cont deschis in Israel pe numele.

DNA nu a demonstrat decat ca Radu Mazare si-a facut corect datoria de primar

Update 19:20 Radu Mazare va fi cercetat in libertate Primarul Constantei, Radu Mazare va fi cercetat, in continuare, in libertate, a decis definitiv, astazi, instanta suprema, care a respins recursul DNA fata de controlul judiciar dispus in cazul edilului Constantei.

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in stare de libertate, a decis definitiv instanta suprema

Primarul Constantei, Radu Mazare, acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, in continuare, in stare de libertate, a decis vineri instanta suprema, care a respins recursul DNA fata de controlul judiciar dispus in cazul edilului, informeaza Mediafax. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva.

Fratele lui Radu Mazare, urmarit penal in dosarul in care a fost retinut primarul Constantei

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, este urmarit penal. Este vorba de dosarul in care a fost retinut primarul municipiului Constanta. Senatorul Alexandru Mazare a declarat joi, la iesirea de la DNA,.

Fratele lui Radu Mazare este cercetat de DNA: Refuz sa mai joc in aceasta telejustitie (VIDEO)

Senatorul Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, a ajuns joi dimineata la DNA, acolo unde a fost audiat. Acesta a fost citat chiar in dosarul fratelui sau, in care este invinuit ca ar fi primit 40. 000 de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )