Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Mazare se spovedeste in Joia Mare. in Vinerea Mare este la inalta Curte, unde i se decide libertatea

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare se spovedeste in Joia Mare. in Vinerea Mare este la inalta Curte, unde i se decide libertatea

Radu Mazare apare vineri, 17 aprilie, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care vor decide daca primarul Constantei ramane in libertate. continuă pe Adevărul

Radu Mazare se spovedeste, apoi merge la inalta Curte, unde i se decide libertatea

Radu Mazare apare vineri, 17 aprilie, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care vor decide daca primarul Constantei ramane in libertate.

Motivarea Inaltei Curti: Procurorii nu au adus probe ca banii primiti de Radu Mazare erau mita

Judecatoarea Rodica Cosma de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins propunerea DNA de arestare preventiva a lui Radu Mazare pe motiv ca procurorii nu au adus probe care sa demonstreze ca primarul municipiului Constanta ar fi primit mita de la omul de afaceri Morgenstern Avraham in schimbul facilitarii castigarii unui contract privind construirea de locuinte sociale, scrie Agerpres.

Fratele lui Radu Mazare, urmarit penal in dosarul in care a fost retinut primarul Constantei

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, este urmarit penal. Este vorba de dosarul in care a fost retinut primarul municipiului Constanta. Senatorul Alexandru Mazare a declarat joi, la iesirea de la DNA,.

Fratele lui Radu Mazare este cercetat de DNA: Refuz sa mai joc in aceasta telejustitie (VIDEO)

Senatorul Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, a ajuns joi dimineata la DNA, acolo unde a fost audiat. Acesta a fost citat chiar in dosarul fratelui sau, in care este invinuit ca ar fi primit 40. 000 de.

Radu Mazare, la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Radu Mazare a ajuns, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru.

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat in dosarul in care este cercetat

Radu Mazare este asteptat astazi din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita dupa ce ar fi primit 175. 000 de euro de la omul de afaceri.

Cum isi ascunde Radu Mazare averea: Primarul este chirias in propria casa

Radu Mazare este chirias in propria casa. Dezvaluirile au fost facute in exclusivitate de Sorina Matei, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, de pe B1 Tv. Terenul de 4. 400 de metri patrati si vila de pe malul.

Fratele lui Radu Mazare, cercetat pentru luare de mita

Alexandru Mazare, senator PSD si fratele primarului orasului Constanta Radu Mazare, este audiat, joi dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit B1 TV.

Radu Mazare, audiat la DNA pentru luare de mita

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea.

VIDEO UPDATE DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in cazul lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul primarului Constantei, Radu Mazare, in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale din campusul Henri Coanda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )