Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Mazare: Sunt hotarat sa renunt. M-am saturat sa stau cu geanta la usa

Antena3 Antena3,
Radu Mazare: Sunt hotarat sa renunt. M-am saturat sa stau cu geanta la usa

Radu Mazare a declarat ca ar putea demisiona cat de curand din functia de primar al Constantei. Mazare spune ca s-a saturat sa stea cu geanta la usa. Sunt hotarat sa renunt, si foarte, foarte. continuă pe Antena3

Radu Mazare: Sunt o tinta, un trofeu

Primarul Constantei Radu Mazare a declarat, miercuri, referitor la acuzatiile aduse de anchetatori in ultima perioada, ca este o tinta, informeaza B1 Tv.

Radu Mazare vrea sa se retraga din politica: Sunt o tinta, un trofeu. M-am saturat sa stau cu gentuta la usa (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la arestul Politiei Capitalei pentru a isi recupera actul de identitate si hainele pe care le-a lasat in arest atunci cand magistratii au decis eliberarea.

Radu Mazare, din nou la DNA. Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Radu Mazare a ajuns la DNA. A declarat ca nu stie care sunt acuzatiile, dar spune ca ar fi vorba de o reclamatie pentru un caz de incompatibilitate din 2009 a fost reclamat de ANI si Horia Georgescu.

Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore: Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate.

Radu Mazare: Denunturile lui Strutinsky si Martin, soparle bagate de procurori prin intermediul presei

Radu Mazare a spus, miercuri seara, cand a ajuns acasa la Constanta de la Bucuresti, ca afirmatiile potrivit carora omul de afaceri Sorin Strutinsky si deputatul Eduard Martin l-ar fi denuntat la DNA sunt.

Radu Mazare, audiat la DNA:Sunt pregatit pentru orice. Am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a fost chemat in cazul reclamatiei care i-a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate ANI) si de Horia Georgescu, pentru incompatibilitate si ca este pregatit pentru orice. Mai mult, acesta a venit cu o geanta in care a precizat ca are trening, o carte, o cruce si mancare.

iCCJ: Radu Mazare va fi cercetat in libertate

Magistratii Curtii Supreme au decis, miercuri, cercetarea in libertate in cazul edilului Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA. Mazare a petrecut.

Radu Mazare, vizibil obosit si abatut la ICCJ: I-am spus doamnei judecatoare ca am obosit si voi renunta la primarie Constantei/ Mazare asteapta acasa decizia Instantei privind arestul preventiv

Lui Radu Mazare i-a expirat mandatul de arestare si asteapta acasa decizia ICCJ daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile sau va fi cercetat in libertate. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat in fata sediul ICCJ conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste, a vorbit despre oamenii chinuiti pe care i-a gasit acolo si sustine ca i-a spus judecatoarei ca a obosit si se gandeste sa renunte la Primaria Constantei.

Radu Mazare, vizibil obosit si abatut la ICCJ: Nu voi mai candida la primaria Constantei/ Nu m-am intalnit cu Horia Georgescu/ Mandatul de retinere a expirat, iar Mazare asteapta acasa decizia Instantei privind arestul preventiv

Lui Radu Mazare i-a expirat mandatul de arestare si asteapta acasa decizia ICCJ daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile sau va fi cercetat in libertate. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste, a vorbit despre oamenii chinuiti sid e calitate pe care i-a gasit acolo, sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta si spuen c anu s-a intalnit in arest cu Horia Georgescu.

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in libertate/ Mazare: Categoric nu voi mai candida la primaria Constantei

UPDATE 07:00 Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de arestare preventiva a primarului din Constanta, Radu Mazare, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori in stare de libertate, intr-un dosar in care este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, doua de conflict de interese si abuz in serviciu. Judecatorii au mai respins si cererea de arestare a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat, marti seara, conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste si sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )