Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare, trimis in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, trimis in judecata de DNA

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita 3 infractiuni), abuz in serviciu daca. continuă pe Antena3

DNA: Radu Mazare, trimis in judecata, intr-un nou dosar

Fostul primar al Constantei Radu Mazare a fost trimis in judecata, sub control judiciar, intr-un dosar de luare de mita, abuz in serviciu si conflicte de interese in forma continuata.

Radu Mazare, trimis de DNA in judecata intr-un al treilea dosar

Radu Mazare, primarul demisionar al Constantei, a fost trimis de DNA in judecata intr-un al treilea dosar. Alaturi de el vor raspunde in instanta Sorin Strutinsky, deputatul Eduard Martin, viceprimarul Gabriel Stan si altii.

Fostul sef al Finantelor Publice Corabia, Gabriel Vita, trimis in judecata de DNA. Este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita

Fostul sef al Administratiei Finantelor Publice a orasului Corabia, Gabriel Vita, aflat in arest preventiv de la mijlocul lunii octombrie, a fost trimis in judecata, anunta Directia Nationala Anticoruptie. in acelasi dosar mai sunt judecati inspectorul Vergilius Cernea si omul de afaceri Ciprian Bogdan Buruntia.

Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanta, trimis in judecata in al treilea dosar penal

Fostul primar Radu Mazare a fost trimis in judecata, miercuri, in al treilea dosar penal. in aceasta cauza, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza pe fostul edil de luare de mita, conflict de interese si abuz in serviciu.

Fostul primar al comunei Grojdibodu, Tudorel Nitulescu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul calculat depaseste 600.000 lei

Tudorel Nitulescu, fost primar al comunei Grojdibodu si candidat PNL pentru functia de primar la alegerile de anul viitor, a fost trimis in judecata de DNA Serviciul Teritorial Craiova pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca a adus un prejudiciu bugetului comunei de peste 600. 000 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )