Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Tudor, despre seful CNA: Este una dintre putinele optiuni profund gresite ale PSD. Dovedeste inca o data ca nu este potrivita pentru aceasta functie

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre seful CNA: Este una dintre putinele optiuni profund gresite ale PSD. Dovedeste inca o data ca nu este potrivita pentru aceasta functie

Radu Tudor, realizator Antena 3, considera ca presedintele CNA, Laura Georgescu, este una dintre optiune profund gresite ale PSD pentru o functie publica si sustine ca nu este potrivita pentru locul pe care. continuă pe Antena3

Seful CNA se incurca in explicatii

Seful CNA, Laura Georgescu, a incercat sa se disculpe, spunand ca a dat citire unui mesaj prezent intr-o petitie de la un telespectator. Am fost somata sa fac o rectificare. Rectificarea e declaratia care.

Radu Tudor: Coabitarea USL cu Basescu a devenit atat de greu de suportat. Are de gand Uniunea sa-l trateze pe presedinte ca pe un adversar?

Analistul politic Radu Tudor acuza USL de mismasuri si aranjamente cu Traian Basescu si intreaba uniunea daca are de gand sa-l tratateze pe presedinte ca pe un adversar. De asemenea, Tudor spune ca a.

Chitaristul Jim Hall a decedat la varsta de 83 ani: A fost una dintre legendele jazzului modern

Una dintre legendele jazzului modern, chitaristul Jim Hall, a decedat, marti seara, la varsta de 83 de ani, potrivit USA Today. Anuntul a fost facut de sotia muzicianului, Jane Hall. Aceasta a precizat ca Jim.

Una dintre cladirile SJU Ploiesti va fi inchisa temporar, dupa controlul facut de MS

Una dintre cladirile in care functioneaza Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti va fi inchisa temporar, in urma recomandarii comisiei de la Ministerul Sanatatii care a facut verificari la.

Radu Banciu, despre Raluca Lazarut: Vezi daca te dezbraci la televizor, ce masina ajungi sa conduci?

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre masina pe care o conduce Raluca Lazarut si maniera in care a obtinut-o. O avem pe Raluca.

Cristi Borcea inghite una dintre companiile detinute de mama sa

Compania Crimbo Gas 2000, detinuta de omul de afaceri Cristi Borcea, va absorbi societatea Auto Gaz Trading, la care asociat unic este mama acestuia, Elena Borcea, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

QNAP produce si NAS-uri pentru acasa, TS-212P este unul dintre acestea [VIDEO]

QNAP TS-212 Turbo NAS este un produs destinat consumatorului final si nu unui mediu complex de business. QNAP TS-212 Turbo NAS este cel mai nou model de NAS al producatorului, si, spre deosebire de majoritatea produselor sale, este destinat folosirii acasa, oferind totusi o multime de functii utile si pentru birouri de mici dimensiuni. Cred ca am scris destul de multe stiri despre acest gen de produse, care, chiar daca nu este pe lista de achizitii a multor persoane este [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )