Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Tudor: Elena Udrea nu are cum sa scape singura din povestea asta. Traian Basescu nu poate scapa de raspundere

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Elena Udrea nu are cum sa scape singura din povestea asta. Traian Basescu nu poate scapa de raspundere

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, joi, ca Elena Udrea, cel mai probabil, va fi arestata si a punctat ca Elena Udrea nu poate fi considerata singura responsabila pentru ce s-a . continuă pe Antena3

Radu Tudor: Daca Udrea si Cocos sunt in arest, nu pot fi acolo fara Basescu

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a.

Elena Udrea are program martea si vinerea. Azi se va prezenta la sectia de politie, pentru ca se afla sub control judiciar

Elena Udrea trebuie sa se prezinte astazi la Sectia 2 de Politie din Capitala. Fostul ministru al turismului se afla acum sub control judiciar si trebuie sa treaca pe la politie in fiecare marti.

Primele declaratii ale lui Traian Basescu, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea

Traian Basescu are o prima reactie dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea, informeaza psnews. ro. Contactat de Libertatea, fostul presedinte a raspuns, prin intermediul unui e-mail, ca deocamdata nu dore.

Radu Tudor: Acest sistem pe care il denigreaza Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale

Radu Tudor a comentat declaratiile recente ale Elenei Udrea, care spune ca se duce o campanie de denigrare impotriva ei. Povestea asta cu o campanie de denigrare a ei, din punctul meu de vedere, sunt aere de.

NUME GRELE din politica vor cadea dupa Elena Udrea. CINE mai este mentionat in avalansa de acuzatii: A fost PREMIER

Fostul ministru al Dezvoltarii a cerut o spaga de 500. 000 de euro unui om de afaceri ca sa-l scape de problemele cu justitia. Elena Udrea a fost denuntata in fata procurorilor DNA chiar de omul de afaceri.

Cristian Rizea, despre acuzatiile aduse de Elena Udrea: Am privit siderat aceste afirmatii. Singura mea vina este ca o cunosc de 14 ani (VIDEO)

Cristian Rizea a reactionat, miercuri, la acuzatiile aduse de Elena Udrea. PSD-istul spune ca a luat legatura cu avocatii sai si o va da in judecata pe Elena Udrea. Am privit siderat aceste afirmatii.

Vadim: Generalul Coldea l-a pus pe Neica Nimeni sa conduca tara. O sfatuiesc pe Elena Udrea sa spuna tot ce stie

In contextul scandalului dintre generalul SRI Florian Coldea si Elena Udrea, Corneliu Vadim Tudor afirma ca seful interminar al Serviciului Roman de Informatii este e responsabil de uriasa frauda.

Radu Banciu: Doamna Udrea, luati-i alfabetic, dupa sms-uri, cum vreti, pe toti cei care v-au cerut bani, numai sa-i stim si noi (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, miercuri seara, acuzatiile pe care le-a adus Elena Udrea la adresa unor persoane despre care spune ca i-au cerut bani si faptul ca vor urma noi dezvaluiri in dosarele in.

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

Elena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos

Comisia de control a SRI are oameni vulnerabili, cum credeti ca parlamentarii aia au curaj sa-i spuna ceva dlui Coldea, cand ei au dosare penale, afaceri cu statul, cum are dl Ghita. Ei nu controleaza, ei sunt controlati, a declarat miercuri seara, la TVR 1, Elena Udrea, care a aratat pe post un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita, in care ii spune acestuia ca stie ca a luat bani, la cerere, de la Dorin Cocos si ca va face public acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )