Libnet.ro
UNICEF

12:01

Radu Tudor: De ce nu am fost la Arcul de Triumf de Ziua Nationala

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: De ce nu am fost la Arcul de Triumf de Ziua Nationala

Datorez un raspuns multor telespectatori, apropiati si prieteni in legatura cu absenta mea de la ceremoniile restranse de Ziua Nationala a Romaniei, la Arcul de Triumf. continuă pe Antena3

Basescu: Azi, de Ziua Nationala, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a inteles ca el nu poate inlocui nici armata si nici poporul

Fostul sef al statului Traian Basescu a afirmat ca Arcul de Triumf a fost si este asociat cu Armata si cu poporul care ii aplauda trecerea cadentata. El a adaugat ca presedintele Klaus Iohannis a vrut ca de Ziua Nationala Arcul de Triumf sa fie doar pentru el. Urat moment al trufiei unui presedinte, mai spune Basescu.

BASESCU: Azi, de Ziua Nationala, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el

Traian Basescu a afirmat pe Facebook ca Arcul de Triumf a fost si este asociat cu Armata si cu poporul care ii aplauda trecerea cadentata. El a adaugat ca presedintele Klaus Iohannis a vrut ca de Ziua Nationala Arcul de Triumf sa fie doar pentru el.

Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. VIDEO

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si la mii de kilometri departare. in mai multe colturi ale lumii, 1 Decembrie a fost cinstit cum se cuvine. Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. Imaginile au fost publicate in mediul virtual si fac inconjurul lumii. De asemenea, romanii aflati .

Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar de Ziua Nationala a Romaniei VIDEO

Un moment emotionant a fost filmat la inaltime, pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala. Astfel, un militar din Garda de Onoare a Jandarmeriei Romane a cantat la pian Imnul Romaniei la 1700 de metri altitudine, pe Varful lui Roman, din Muntii Capatanii, in judetul Valcea. Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar .

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date. Cum se vor desfasura ceremoniile in conditii de pandemie

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita in prezent pe 1 decembrie, iar aceasta data, stabilita printr-o lege promulgata in 1990, marcheaza un moment important din istoria romanilor, cel in care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu Romania, in 1918. Prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, data de 1 decembrie a fost adoptata ca zi nationala si sarbatoare publica in Romania. in acest an, Ziua Nationala vine intr-o perioada complicata din punct de vedere sanitar, iar ceremoniile se vor desfasura in conditii cu totul speciale, fara traditionala defilare a militarilor si tehnicii de lupta si fara ca avioanele sa mai survoleze spatiul aerian.

Petre Roman, gest rusinos de Ziua Nationala a Romaniei. Toata tara s-a revoltat

Ziua Nationala a Romaniei se serbeaza pe 1 Decembrie inca din 1990. De-atunci si pana astazi, pe timpul evenimentelor organizate cu acest prilej, romanii au asistat la multe momente de-a dreptul halucinante. Politicienii au fost mereu protagonistii unor episoade jenante. Aceastea au inceput inca din primul an de democratie trait de Romania post-comunista. Petre Roman, .

Zeci de buzoieni au privit de la distanta ceremonialul religios si militar organziat de Ziua Nationala VIDEO

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Buzau intr-un format restrans, fara parada militara, petreceri cu muzica populara ori traditionala masa cu fasole si carnati. Punctul culminant a fost dezvelirea monumentului ridicat in memoria celor 775 de eroi cazuti la datorie in Primul Razboi Mondial si sunt inmormantati la Deleni.

Minune la Dinamo! Ce a reusit clubul, chiar de Ziua Nationala a Romaniei

Dinamo a prins o gura neasteptata de oxigen, dupa anuntul care a fost facut chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Clubul a scapat de datoriile urgente, din cauza carora ar fi riscat depunctarea chiar in aceasta saptamana. Este vorba de 800. 000 de lei, datorii catre fosti angajati ai clubului. Nici acesti bani nu au sosit .

Turnul Burj Khalifa din Dubai, iluminat in culorile tricolorului romanesc, de Ziua Nationala VIDEO

Turnul Burj Khalifa din Dubai, cel mai inalt din lume, a fost iluminat, marti, in culorile tricolorului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

Presedintele Tribunalului Timis, mesaj de Ziua Nationala: Dupa ce 364 de zile ne rusinam ca suntem romani, vine ziua in care ipocrizia devine obligatorie

Presedintele Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, transmite un mesaj in care isi exprima revolta ca o parte dintre romani isi arata patriotismul doar de Ziua Nationala a Romaniei, cand ipocrizia devine obligatorie, dupa ce 364 de zile ne rusinam ca suntem romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )