Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Tudor: Traian Basescu este disperat

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Traian Basescu este disperat

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Traian Basescu are un comportament care il califica la urmarire penala. Legea spune ca daca ai cunostinte despre o incalcare a legii trebuie sa sesizezi. continuă pe Antena3

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

Radu Mazare sustine ca Traian Basescu nu mai are credibilitate si ca anuntul despre Victor Ponta este o petarda

Radu Mazare sustine ca anuntul lui Traian Basescu cum ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit este o petarda. Primarul Constantei a precizat ca seful statului nu mai are credibilitate si ca aceasta declaratie reprezinta o strategie de campanie.

Radu Tudor: Comportamentul lui Basescu este fara precedent de la caderea comunismului si aduce un pericol foarte mare

Comportamentul lui Traian Basescu este fara precedent de la caderea comunismului si aduce un pericol foarte mare, sustine jurnalistul Radu Tudor, care considera ca, prin declaratiile sale legate de faptul ca.

Liviu Dragnea: Traian Basescu, un securist batran, disperat si suparat ca femeia pe care o sustine se face de ras

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat ca Traian Basescu este un securist batran, disperat, trist si dezamagit care este suparat ca Elena Udrea, femeia pe care o sustine cu.

VIDEO Liviu Dragnea: Traian Basescu, un securist batran, disperat si suparat ca femeia pe care o sustine se face de ras

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat ca Traian Basescu nu este altceva decat un securist batran, disperat, trist si dezamagit care este suparat ca Elena Udrea se face de ras in campania electorala, dupa ce seful statului a afirmat luni seara ca premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit in SIE.

Traian Basescu acuza o facatura militieneasca in dosarul in care este arestat fratele sau

Presedintele Traian Basescu acuza o facatura militieneasca in dosarul in care este arestat de patru luni fratele sau, Mircea Basescu. Seful statului sustine ca nu a vorbit deloc cu Mircea Basescu de.

Rares Bogdan: Vreau sa aflam cu totii de la Traian Basescu cine este ofiterul acoperit dintre cei 14 prezidentiabili. Este unul din scopurile emisiunii din aceasta seara

Presedintele Traian Basescu merge, dupa iesirea publica programata la ora 18. 30, la Realitatea TV incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere moderata de Rares Bogdan. Realizatorul TV a declarat pentru HotNews. ro ca unul din scopurile emisiunii este sa aflam cu totii de la Traian Basescu cine este ofiterul acoperit dintre cei 14 prezidentiabili.

UPDATE. FOTO: Traian Basescu: Melescanu este complice cu Ponta. Ei au modificat legea de organizare a SIE prin hotarare de guvern. HG de modificare nu a ajuns in CSAT. Era obligatoriu. Asa prevede legea. Melescanu l-a acoperit pe Ponta

Traian Basescu: Teodor Melescanu este complice cu Victor Ponta. Ei au modificat legea de organizare a SIE prin hotarare de guvern. HG de modificare nu a ajuns in CSAT. Era obligatoriu. Asa prevede legea.

Traian Basescu, despre Robert Turcescu: Nu cred ca este ceea ce s-a declarat. E o enigma pentru mine

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca nu crede ca Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, asa cum a afirmat acesta, intr-o emisiune TV, dar a precizat ca acest caz ramane pentru el o mare enigma.

FOTO. Traian Basescu: Melescanu este complice cu Ponta. Ei au modificat legea de organizare a SIE prin hotarare de guvern. HG de modificare nu a ajuns in CSAT. Era obligatoriu. Asa prevede legea

Traian Basescu: Teodor Melescanu este complice cu Victor Ponta. Ei au modificat legea de organizare a SIE prin hotarare de guvern. HG de modificare nu a ajuns in CSAT. Era obligatoriu. Asa prevede lege. Me stire in curs de actualizare .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )