Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Tudor: Traian Basescu NU percepe cuvintele morala si onoare

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Traian Basescu NU percepe cuvintele morala si onoare

Analistul politic Radu Tudor a spus, luni, dupa declaratiile presedintelui Traian Basescu, caacest tupeu incredibil pe care il afiseaza capul familiei penale Basescu intoarce pe dos echilibrul enzimatic. continuă pe Antena3

EXCLUSIV! Radu Tudor: Ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal intr-un dosar privind restituirea unor terenuri, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la.

Tariceanu a propus oficial Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a mai spus ca ii va propune lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, ca si Camera sa adopte o declaratie similara. Vezi atasata propunerea lui Tariceanu). Propunerea oficiala a lui Tariceanu, postata pe site-ul Senatului, arata ca atitudinea presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat dupa suspendarea din 2012 si ca scadalul Bercea Mondial - Mircea Basescu au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat. Propunerea lui Tariceanu este ca Traian Basescu sa-si prezinte demisia de onoare. In curs de actualizare.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru inselaciune

Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, este urmarit penal de procurorii Parchetului General pentru inselaciune si fals in inscrisuri in legatura cu restituirea mai multor terenuri nationalizate.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru inselaciune. Basescu: Toti romanii trebuie sa raspunda in fata legii

Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, este urmarit penal de procurorii Parchetului General pentru inselaciune si fals in inscrisuri in legatura cu restituirea mai multor terenuri nationalizate. Nu stiu despre ce e vorba, dar, cu certitudine, toti romanii trebuie sa raspunda in fata legii, a declarat presedintele Basescu in aceasta seara.

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal pentru fals si inselaciune de procurorii de la Parchetul instantei supreme, fiind suspectat de fals si inselaciune, intr-un dosar privind restituirea unor proprietati .

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal

Radu Pricop, ginerele pre and sedintelui Traian Basescu, este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de nereguli privind o serie de retrocedari de terenuri.

Traian Basescu: Nu am primit niciun ban sau bun de la sau in numele lui Sandu Anghel

Intrebat cum raspunde zvonurilor din presa potrivit carora Mircea Basescu ar spune, intr-una dintre inregistrari, ca i-a dat si bani si sefului statului pentru a interveni in favoarea reducerii pedepsei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Traian Basescu raspunde: Nu cred ca fratele meu ar putea sa faca o astfel de afirmatie pentru ca nu este adevarat. Nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nici pentru vreo interventie de reducere a pedepsei in instanta si nici pentru vreo gratiere. intocmai cum nu am primit niciodata niciun ban si niciun bun de la nimeni pentru a interveni in vreun fel in dosare sau pentru vreo gratiere. Fratele sefului statului, Mircea Basescu, a fost arestat vineri, fiind acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro pentru ca Bercea Mondial sa scape de inchisoare. Presedintele Senatului a anuntat, sambata, ca vrea ca Parlamentul sa afle, de la SRI si SPP, daca presedintele stia despre vizitele la clanul Bercea. Scandalul a inceput miercuri seara, odata cu difuzarea inregistrarilor audio-video legate de cazul Bercea. Premierul a cerut demisia sefului statului, iar Traian Basescu a negat orice legatura, precizand, cu lacrimi in ochi, ca intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-si apara fratele alege consolidarea justitiei.

Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

UPDATE Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Victor Ponta: Coalitia de guvernare discuta luni daca exista posibilitatea unei actiuni parlamentare in cazul lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare in legatura cu o declaratie prin care Legislativul sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )