Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Avem un proiect care vizeaza pregatirea a doua spitale pentru cutremur

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat: Avem un proiect care vizeaza pregatirea a doua spitale pentru cutremur

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat duminica seara, la Antena 3, ca va fi derulat un proiect care vizeaza pregatirea pentru cutremur a doua spitale din Bucuresti. El a spus ca a recomandat si crearea unor stocuri pentru situatii de urgenta. continuă pe România Liberă

Raed Arafat promite construirea a doua spitale pentru cutremur in Bucuresti

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca va fi derulat un proiect care vizeaza pregatirea pentru cutremur a doua spitale din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Cutremurul de sambata are replici in Guvernul Romaniei. Scandal monstru in Executiv: Seful corpului de control si-a sters postarea critica de pe Facebook dupa ce s-a suparat Raed Arafat

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, si-a sters de pe Facebook criticile la adresa institutiilor statului, care nu si-au facut treaba. El a sters comentariul dupa ce a primit o replica de la Raed Arafat, secretar de stat care raspunde de situatiile de urgenta.

Ce avertisment facea Raed Arafat la inceputul lunii septembrie in legatura cu un posibil cutremur

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spunea la inceputul lunii septembrie ca oamenii care locuiesc in zonele seismice ar trebui sa aiba provizii de apa si mancare neperisabila pentru 3-4 zile, astfel incat.

Raed Arafat: increderea in institutiile statului trebuie pastrata si lupta impotriva consecintelor dezastrelor se face in echipa

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma ca increderea in institutiile statului trebuie pastrata si ca lupta impotriva consecintelor dezastrelor este una ce se face in echipa, transmite Agerpres.

Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, considera ca interventia la cutremur nu apartine doar statului, Guvernului central, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), ci si omului de rand, comunitatii, autoritatilor locale si judetene.

PNL sustine orice actiune care vizeaza consolidarea cladirilor cu risc seismic

PNL sustine orice actiune care vizeaza consolidarea cladirilor cu risc seismic si sustine ca primarul general al Capitalei trebuie sa inceapa consolidarea celor peste 600 de cladiri cu risc seismic ridicat, se arata duminica intr-un comunicat de presa remis AGERPRES.

DISPUTA. Secretarul de stat Raed Arafat l-a contrazis pe seful Corpului de Control al Guvernului pe tema reactiei in cazul unei catastrofe majore. Planurile de interventie arata bine pe hartie, dar nu prea au fost confirmate in practica

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, si-a sters de pe Facebook criticile la adresa institutiilor statului, care nu si-au facut treaba imediat dupa cutremurul de sambata, cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter.

Fostul director al Carpatica Asig, retinuta de DNA, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie

Fostul director al Carpatica Asig Liviu Stoicescu a fost adus, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), cu mandat, pentru a fi audiat de procurori in acelasi dosar in care au dat declaratii si vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara Mircea Ursache si directorul Fondului de Garantare a Asiguratilor Cristian Rosu.

Fostul director al Carpatica Asig a fost adus la DNA cu mandat, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie

Fostul director al Carpatica Asig Liviu Stoicescu a fost adus, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), cu mandat, pentru a fi audiat de procurori in acelasi dosar in care au dat declaratii si vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara Mircea Ursache si directorul Fondului de Garantare a Asiguratilor Cristian Rosu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )