Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ramnicu Valcea: Primaria a alocat 73.000 euro pentru construirea unei toalete publice intr-un parc

B1 B1,
Ramnicu Valcea: Primaria a alocat 73.000 euro pentru construirea unei toalete publice intr-un parc

Primaria Ramnicu Valcea a alocat peste 73. 000 euro pentru construirea unei toalete publice in parcul din centrul orasului, relateaza Mediafax. Se pare ca investitia, initiata de fostul primar Emilian Francu, co. continuă pe B1

Primaria Ramnicu Valcea da 73.000 de euro pe o toaleta publica

Primaria din Ramnicu Valcea au alocat peste 73. 000 de euro pentru construirea unei toalete publice in parcul din centrul orasului, transmite Mediafax. Investitia, initiata de fostul primar Emilian Francu, condamnat pentru coruptie, afost aprobata de majoritatea consilierilor locali ai orasului.

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Grupul sanitar costa cat un apartament nou

Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran, cu aproape 50. 000 de euro mai mult decat au investit autoritatile din Slatina pentru achizitionarea toaletei inteligente.

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran. Proiectul a fost demarat pe.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea South Stream

Autoritatile de la Sofia au suspendat pregatirile ce urma sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream, din cauza criticilor exprimate de UE si SUA, a anuntat ieri premierul bulgar Plamen Oresarski, citat de AFP.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Plamen Oresarski,.

Sofia suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Oresarski, relateaza AFP, conform Mediafax.

Sofia a SUSPENDAT lucrarile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anun.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria. Decizia vine in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 euro pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a hotarat ieri ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 euro pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, informeaza surse din presa.

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )