Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Antena3 Antena3,
Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat, duminica, dupa ce a fost propusa de partid pentru sefia Transporturilor, ca nu-i este teama de functia de ministru, iar daca va ocupa acest post, va veni cu. continuă pe Antena3

Ramona Manescu, propusa la Transporturi. Premierul Victor Ponta ACCEPTA nominalizarea

Ramona Manescu ar fi propunerea PNL pentru portofoliul Transporturilor. Se pare ca decizia a fost luata sambata seara si, la aceasta ora, este discutata in sedinta Biroului Politic Central al PNL.

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Sunt soldatul constiincios din randurile PNL

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a vorbit, duminica seara, despre nominalizarea sa pentru functia de ministru al Transporturilor, aratand ca doreste sa impuna, la minister, o atitudine de disciplina si respect.

Ce avere are Ramona Manescu, propusa de PNL pentru preluarea Ministerului Transporturilor

Europarlamentarul roman Ramona Nicole Manescu, propusa de liberali pentru prealuarea functiei de ministru al Transporturilor, detine impreuna cu sotul sau, Rares Manescu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, doua locuinte, trei autoturisme si rate la un credit scadent la sfarsitul acestui an.

Ce avere are Ramona Manescu, propusa de PNL pentru preluarea Transporturilor

Europarlamentarul roman Ramona Nicole Manescu, propusa de liberali pentru prealuarea functiei de ministru al Transporturilor, detine impreuna cu sotul sau, Rares Manescu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, doua locuinte, trei autoturisme si rate la un credit scadent la sfarsitul acestui an.

Premierul Victor Ponta vede in Ramona Manescu la Transporturi o varianta mai buna decat ...

Conducerea PNL a luat in calcul, duminica, doua propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Sapunaru si Ramona Manescu, la momentul transmiterii acestei stiri discutandu-se daca vor fi inaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale, arata Mediafax. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el .

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Ma onoreaza increderea acordata de premierul Victor Ponta

Europarlamentarul Ramona Manescu, una dintre propunerile inaintate de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a aratat onorata de increderea acordata de colegi, dar si de premierul Victor Ponta, avand in acelasi timp cuvinte de lauda la adresa contracandidatului sau, deputatul Nini Sapunaru.

Ramona Manescu: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat, duminica, dupa ce a fost propusa de partid pentru sefia Transporturilor, ca nu-i este teama de functia de ministru, iar daca va ocupa acest post, va veni cu.

Antonescu nu infirma posibilitatea ca Ramona Manescu sa fie propusa la Transporturi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, inainte de reuninea Biroului Politic National, ca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, potrivit Mediafax.

Antonescu, intrebat daca Ramona Manescu ar putea fi propusa la Transporturi: Sunt sanse

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, duminica, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea.

De ce renunta europarlamentarul PNL Ramona Manescu la un salariu de mii de euro pentru a fi sef la Transporturi

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu este dispusa sa renunte la un salariu de mii de euro pentru unul mult mai mic, dupa ce a fost propusa la sefia Ministerului Turismului, a spus politicianul, duminica, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )