Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rapirile din Cleveland: Testele ADN confirma ca Ariel Castro e tatal fetitei nascute in captivitate

Hotnews Hotnews,
Rapirile din Cleveland: Testele ADN confirma ca Ariel Castro e tatal fetitei nascute in captivitate

Ariel Castro, barbatul acuzat ca a tinut trei femei sechestrate timp de zece ani in statul american Ohio, este tatal copilului salvat din locuinta, au confirmat autoritatile americane, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Testele ADN au confirmat: Ariel Castro este tatal copilului nascut in captivitate

Barbatul acuzat ca a tinut trei femei sechestrate timp de zece ani in statul american Ohio este tatal copilului salvat din locuinta, au confirmat autoritatile americane, dupa ce a fost supus unui test ADN.

Rapirile din Cleveland: Ariel Castro, tatal fetitei nascuta in captivitate

Potrivit testelor ADN, Ariel Castro, barbatul acuzat ca a sechestrat si violat trei femei din Cleveland timp de 10 ani, este tatal fetitei salvata din locuinta acestuia, informeaza BBC News. Testele ADN au.

Testele ADN au confirmat: Ariel Castro este tatal copilului nascut in captivitate

Autoritatile americane au confirmat ca barbatul acuzat ca a tinut trei femei sechestrate timp de zece ani in statul american Ohio este tatal copilului salvat din locuinta, scrie BBC News online. Ariel Castro,.

Una dintre fiicele lui Ariel Castro sustine ca nu vrea sa il mai vada vreodata pe tatal ei.

Una dintre fiicele lui Ariel Castro spune ca tatal ei este cel mai rau, mai viclean, mai diabolic criminal de care a auzit vreodata si adauga, intr-un interviu exclusiv acordat joi CNN, ca nu vrea sa il mai vada vreodata, potrivit Mediafax. El este mort pentru mine, a declarat Angie Gregg, pe al carei tata politia il suspecteaza ca a rapit, a sechestrat, a violat si a batut trei tinere din Cleveland timp de aproape un deceniu. Socata si inca nevenindu-i sa creada, Gregg sustine ca nu vrea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )