Libnet.ro
UNICEF

22:30

Raport al Departartamentului de Stat American: Victor Ponta si Mirel Palada au denigrat public jurnalistii

B1 B1,
Raport al Departartamentului de Stat American: Victor Ponta si Mirel Palada au denigrat public jurnalistii

Un raport devastator al Departamentului de Stat american privind activitatea Guvernului pe 2014 arata ca premierul Victor Ponta si fostul sau purtator de cuvant, Mirel Palada, au denigrat si au incercat sa. continuă pe B1

Surse: Secretarul de stat Mirel Palada a cumparat un apartament de la RAPPS. Cum comenteaza achizitia

Consilier cu rang de secretar de stat al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, a cumparat, in anul 2014, un apartament de 160 de metri patrati, de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAPPS), situate pe strada Mihai Eminescu din Capitala, in acelasi bloc in care fostul presedinte, Traian Basescu, a cerut spatiu pentru biroul sau.

Superimunitatea alesilor romani, criticata in Raportul Departartamentului de Stat American

Un raport devastator al Departamentului de Stat american privind actele rusinoase comise de parlamentarii romani arata ca superimunitatea adoptata in decembrie 2013 de Parlament, fara nicio consultare.

Raport al Departamentului de Stat american: Abuzarea si neglijarea copiilor sunt probleme grave in Romania. Un sfert din angajati au avut salariul minim in 2014

Un raport al Departamentului de Stat american pe anul 2014 privind Practici in materie de drepturile omului mentineaza ca in Romania abuzarea si neglijarea copiilor sunt in continuare probleme grave,.

Mirel Palada: Iohannis a comis-o rau de tot, batindu-si joc de romanii din diaspora pentru a obtine sprijin de la potentatii europeni de dreapta pentru lupta politica interna

Consilierul premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale, Mirel Palada, afirma ca presedintele Klaus Iohannis ar fi batut palma cu austriecii si englezii, peste capul romanilor din.

Departamentul de Stat American sustine ca raportul e-mailurilor predate de Hillary Clinton din perioada in care era secretar de Stat este incomplet

Departamentul de Stat American a precizat, joi, ca Hillary Clinton nu a predat cel putin 15 e-mailuri din perioada in care era secretar de Stat, contrazicand astfel declaratia ei care spunea ca cele 30. 000 de.

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

Victor Ponta: Felicitari fetelor din echipa de spada. Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru recuperare dupa operatia la genunchi, a transmis felicitari fetelor din echipa de spada a Romaniei care au obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku.

Mesajul ironic al lui Victor Ponta postat pe Facebook

Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )