Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport: Imigrantii nu sunt o povara pentru tarile care-i primesc

Antena3 Antena3,
Raport: Imigrantii nu sunt o povara pentru tarile care-i primesc

Un raport al Comisiei Europene CE) care urmeaza sa fie publicat respinge opinia autoritatilor germane potrivit carora imigranti romani si bulgari profita de sistemul ajutoarelor sociale germane, scrie Deutsche. continuă pe Antena3

Dragnea, la moastele Sfintei Parascheva: M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul ala

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seara, la Iasi, dupa ce s-a inchinat la moastele Sfintei Parascheva, ca s-a rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul in care a fost trimis in judecata de.

Dragnea, la moastele Sfintei Parascheva: M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu ...

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seara, la Iasi, dupa ce s-a inchinat la moastele Sfintei Parascheva, ca s-a rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA, el participand, ulterior, la o procesiune religioasa pe strazile orasului, transmite Mediafax. Liiu Dragnea a ajuns, vineri seara, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, unde s-a inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind insotit de primarul Iasiului, .

Scurt ghid pentru martienii care vor sa inteleaga reformele din Sanatatea romaneasca

Draga martianule, stiu ca privesti curios catre personajele in costume negre care se tot perinda prin fata oamenilor incercand sa le explice planurile lor minunate, prin care noi toti vom deveni mai sanatosi si mai ferice. Asa ca iti daruiesc un ghid care sa te ajute sa intelegi rapid reformele din Sanatatea romaneasca. Sper sa te enervezi atat de tare incat, la anul, sa te decizi sa candidezi la presedentia Romaniei. Esti verde, ai doua antene si vorbesti mult: vei castiga cu siguranta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )