Libnet.ro
UNICEF

16:00

Raport: Marile banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde euro in cinci ani

Hotnews Hotnews,
 Raport: Marile banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde euro in cinci ani

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementari menite sa reduca riscul unor noi programe de salvare din bani publici. Estimarile fac parte dintr-o analiza efectuata de banca britanica Royal Bank of Scotland, care mentioneaza Deutsche Bank, Credit Agricole si Barclays drept bancile cu cel mai mare necesar de capital suplimentar, relateaza Financial Times, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Marile banci europene trebuie sa isi reduca activele pana in 2018

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro pana in anul 2018, pentru a putea sa respecte noile reglementari care ar trebui sa reduca riscul unor noi programe de salvare din bani publici, potrivit surselor internationale de presa.

RAPORT: Cele mai mari banci europene, obligate sa isi reduca activele cu 660 de MILIARDE de euro

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementari meni.

O noua blocada a creditelor: Bancile europene trebuie sa isi reduca activele cu 3,2 trilioane de euro in urmatorii cinci ani

Bancile europene trebuie sa isi reduca activele cu 3,2 trilioane de euro in urmatorii cinci ani pentru a putea respecta noile reglementari menite sa reduca riscul unor noi programe de salvare din bani publici, ceea ce provoaca temeri ca finantarea firmelor mici si mijlocii va fi redusa drastic, potrivit unui raport al bancii britanice Royal Bank of Scotland RBS).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )