Libnet.ro
UNICEF

19:30

Raport Oxfam: Jumatate din avutia mondiala este detinuta de 1% din populatie

B1 B1,
Raport Oxfam: Jumatate din avutia mondiala este detinuta de 1% din populatie

Jumatate din avutia mondiala este detinuta de 1% din populatie, potrivit un nou raport Oxfam, citat de The Guradian. Atragand atentia asupra inegalitatilor tot mai mari la nivel social, raportul Oxfam arata ca. continuă pe B1

Jumatate din avutia mondiala este detinuta de 1% din populatie - raport Oxfam

Jumatate din avutia mondiala este detinuta de 1% din populatie, arata un nou raport Oxfam, care trage un nou semnal de alarma asupra inegalitatilor tot mai mari la nivel social.

Studiu: 1% din populatia globului va detine jumatate din avutia mondiala in 2016, mult mai mult decat inaintea crizei

Cei mai bogati oameni din lume, reprezentand 1% din populatia globului, vor detine in 2016 o avere cumulata echivalenta cu cea detinuta de restul de 99% din populatia lumii, a apreciat luni Oxfam, o organizatie non-guvernamentala britanica, intr-un studiu publicat inainte de Forumul Economic Mondial de la Davos.

Ministerul Sanatatii publica cele 21 de medicamente scoase de pe lista compensatelor. Jumatate din ele sunt insa suspendate de ani de zile in Uniunea Europeana

Agentia Nationala a Medicamentului anunta, printr-un proiect publicat pe siteul Ministerului Sanatatii, eliminarea a 21 medicamente de pe lista celor compensate in prezent de catre stat. Masura este luata pentru a face rost de bani pentru noile medicamente care urmeaza sa fie incluse pe lista compensatelor. Dar jumatate din medicamentele eliminate de pe lista sunt suspendate deja de ani de zile de pe piata Uniunii Europene. Pentru alte 12 medicamente compensarea va scadea la 20% din pret. Cititi in articol care sunt medicamentele pe care Guvernul nu le va mai compensa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.281 seconds )