Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raport: Romania are cei mai fericiti copii din lume. La polul opus sunt cei din Coreea de Sud si Marea Britanie

B1 B1,
Raport: Romania are cei mai fericiti copii din lume. La polul opus sunt cei din Coreea de Sud si Marea Britanie

Romania are cei mai fericiti copii din lume, urmati de cei din Columbia, arata un raport al organizatiei caritabile britanice The Childrens Society, citat de Sky News. Potrivit studiului la care au participat 15. continuă pe B1

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume. Nu e un slogan, e rezultatul unei cercetari facute in Marea Britanie. Daca noi, adultii, suntem printre nefericitii planetei, asa cum reiese din studii.

Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, urmati de cei din Columbia, in timp ce sud-coreenii si britanicii sunt cei mai nefericiti.

Copiii romani, cei mai fericiti din Europa! Cum explica specialistii acest clasament surprinzator

Copiii romani sunt cei mai fericiti din Europa, potrivit unui studiu de amploare facut de o asociatie britanica, la care au participat elevi cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani din 15 tari. Copiii romani ocupa locul doi in lume, in topul fericirii, dupa cei din Columbia, in timp ce la coada clasamentului s-au situat tari precum Marea Britanie si Germania.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la doar 490 de puncte in urma Mariei Sharapova - Romania are cinci jucatoare in TOP 100

Simona Halep si-a consolidat pozitia a treia din ierarhia WTA, jucatoarea noastra acumuland 5546 de puncte. Halep are cu doar 490 mai putin decat Maria Sharapova, ocupanta locului doi. Lider se mentine Serena Williams 11821 puncte). Romania are in continuare cinci sportive in TOP 100: Halep, Begu, Niculescu, Dulgheru si Mitu.

Holograf are cea mai difuzata piesa la radio in ultimii cinci ani. Guess Who, cel mai difuzat videoclip

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primaverii, in valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucuresti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )