Libnet.ro
UNICEF

14:00

Raport: Romania a incasat, in primele luni ale anului, 38 de milioane de euro din exportul de ARMAMENT

România Liberă România Liberă,
Raport: Romania a incasat, in primele luni ale anului, 38 de milioane de euro din exportul de ARMAMENT

Romania a exportat, in primele trei luni ale anului, armament si echipamente militare cu o valoare de peste 38 milioane de euro. Principala destinatie a fost SUA, care a platit statului roman aproximativ 19 de milioane de euro, arata datele Departamentului pentru Controlul Exporturilor ANCEX) din cadru Ministerului Afacerilor Externe. continuă pe România Liberă

Raport: Romania a incasat, in primele luni ale anului, 38 de milioane de euro din exportul de armament si echipamente militare

Romania a exportat, in primele trei luni ale anului, armament si echipamente militare cu o valoare de peste 38 milioane de euro. Principala destinatie a fost SUA, care a platit statului roman aproximativ 19 de milioane de euro, arata datele Departamentului pentru Controlul Exporturilor ANCEX) din cadru Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Fondul condus de miliardarul George Soros a renuntat la investitiile in aur, in primele luni ale anului

Fondul condus de miliardarul George Soros si-a redus semnificativ participatia la compania canadiana Barrick Gold, in primele trei luni ale anului 2016, chiar daca preturile la aur au atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, arata documentele publicate de U. Securities and Exchange Commission.

Peste 3 milioane de documente eliberate in primele 7 luni ale anului

Peste 3 milioane de documente au fost eliberate de serviciile publice comunitare de pasapoarte, permise de conducere si inmatriculari vehicule si evidenta persoanelor, in primele 7 luni ale acestui an, precizeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI), prin intermediul unui comunicat de presa.

AFI Europe Romania a avut un venit operational net in crestere cu 13%, la 22,2 milioane de euro

AFI Europe Romania a inregistrat un venit operational net de 22,2 milioane de euro pe parcursul primelor 6 luni ale anului, reprezentand o crestere cu 13,1% in comparatie cu prima jumatate a anului 2015, potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )