Libnet.ro
UNICEF

20:00

Raport: in Statele Unite este necesara o reforma pentru respectarea intimitatii utilizatorului de internet

Antena3 Antena3,
Raport: in Statele Unite este necesara o reforma pentru respectarea intimitatii utilizatorului de internet

O comisie desemnata de Barack Obama crede ca este nevoie de o reforma in domeniul datelor, pentru a respecta drepturile civile si a preveni discriminarea, scrie CNET. intr-un raport se arata ca analiza pe scara. continuă pe Antena3

Statele Unite considera acte de terorism violentele din estul Ucrainei

Statele Unite au catalogat drept acte de terorism violentele comise de insurgenti prorusi in estul Ucrainei, inclusiv rapirea observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE).

Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

Presedintele rus Vladimir Putin a adeclarat, marti seara, ca pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care.

Ministerul fantomelor mici si mijlocii: O firma la care ministrul IMM-urilor, Florin Jianu, a fost actionar este urmarita penal pentru spalare de bani si evaziune

Florin Jianu, noul ministru delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, este implicat in reteaua de spalare de bani anchetata de procurorii DIICOT in dosarul Cosma-Pavaleanu, scrie RiseProject. ro. Firma la care Jianu a fost actionar pana in februarie 2014 este urmarita penal pentru spalare de bani si evaziune intr-un caz de crima organizata in care sunt implicati oameni-cheie din PSD, principalul partid de guvernamant.

Statele Unite au pierdut 11,2 miliarde dolari prin salvarea de la faliment a General Motors

Trezoreria Statelor Unite a inregistrat pierderi de 11,2 miliarde de dolari prin salvarea de la faliment a General Motors GM), potrivit unui raport prezentat Congresului american de seful programului de salvare a companiilor aflate in dificultate,.

Bilantul victimelor tornadelor din Statele Unite a ajuns la 35 morti

Cel putin 35 de persoane au murit din cauza tornadelor care s-au produs duminica si luni in sudul si in centrul Statelor Unite, relateaza CNN. Tornadele au provocat pagube importante in cel putin sase.

Bilantul victimelor tornadelor produse in Statele Unite a ajuns la 29 morti

Cel putin 29 de persoane au murit, luni, dupa ce noi tornade au afectat sud-estul Statelor Unite, arata cel mai recent bilant publicat, relateaza NBC. Mai multe tornade au traversat nordul statului Alabama si au.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )