Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul FMI care arata de cati bani are nevoie Grecia pentru a evita prabusirea financiara

Antena3 Antena3,
Raportul FMI care arata de cati bani are nevoie Grecia pentru a evita prabusirea financiara

Grecia va avea nevoie de noi credite in valoare de 50 de miliarde de euro si de anularea partiala a datoriilor chiar daca sunt aplicate reformele cerute de finantatorii internationali. Sunt concluziile unui raport. continuă pe Antena3

RAPORTUL SOCANT care arata sustinerea de care se bucura Statul Islamic in lume

Grupul terorist Statul Islamic este sustinut de mai mult de 42 de milioane de musulamni, arata un nou raport, citat de express. co. uk. Studiul, care se bazeaza pe mai multe sondaje, arata nivelul socant al.

Planul de administrare al RADET a fost aprobat. De cati bani are nevoie regia pentru ca bucurestenii sa nu ramana fara apa calda si caldura in iarna

Astazi, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in cadrul unei sedinte de indata, planul de admnistrare al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET). Concret, Consiliului de Administratie CA) al RADET cere bani pentru lucrarile de intretinere si modernizare a retelei de termoficare, dar si majorarea pretului pentru transportul gigacaloriei.

Cum a ajuns FMI saptamana trecuta la concluzia ca Grecia are nevoie de al treilea ajutor financiar

Syriza tocmai a primit un ajutor nesperat de unde se astepta cel mai putin. In plina campanie pentru a-i convinge pe greci sa respinga propunerile existente in privinta actualului ajutor financiar, FMI-ul tocmai ce a.

CHETA pentru salvarea Greciei CONTINUA. Cati bani s-au strans pana acum

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Peste 58. 000 de oameni au donat deja pentru sal.

CHETA pentru SALVAREA Greciei continua. Cati bani s-au strans

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Peste 10. 000 de oameni au donat deja pentru salvarea Grecie.

CHETA pentru SALVAREA Greciei. Cati bani s-au strans pana acum

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Aproape 3. 000 de oameni au donat deja pentru salvarea.

DE NECREZUT. Cati bani s-au strans la cheta online pentru Grecia

Campania lansata de un britanic pentru ajutorarea Greciei a prins aripi. Peste 76,100 de oameni au dat bani peste ca Grecia sa isi poata plati datoria catre creditorii internationali. Suma care s-a strans in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )