Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul lui Victor Ponta dupa 5 ani in fruntea partidului: Poate fi utila o redefinire ideologica a PSD; am adoptat un model social-liberal

Hotnews Hotnews,
 Raportul lui Victor Ponta dupa 5 ani in fruntea partidului: Poate fi utila o redefinire ideologica a PSD; am adoptat un model social-liberal

Victor Ponta arata ca pentru PSD poate fi utila o redefinire ideologica in contextul esecului de la alegerile prezidentiale pentru a treia oara consecutiv), cand distributia geografica a voturilor arata ca bazinul electoral al PSD a ramas mereu in Vechiul Regat Moldova, Muntenia, Oltenia, partial Dobrogea). Ponta arata, intr-un raport la cinci ani dupa preluarea sefiei partidului, ca PSD a adoptat un model social-liberal, si trebuie sa se reorienteze spre categorii electoral precum tinerii, profesionistii din servicii si persoanele marginalizate social. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre proiectul PNL privind votul prin corespondenta: O propunere corecta. O data la cinci ani isi amintesc si ei de diaspora

Premierul Victor Ponta a vorbit, vineri, prezent la sedinta Consiliului National al PSD, despre propunerea PNL privind votul prin corespondenta, apreciind ca este o propunere corecta si de bun-simt. Seful.

Victor Ponta: Voi anunta ministrul de Finante dupa ce vorbesc cu presedintele, cand se va intoarce de la Bruxelles (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu el cu privire la numirea.

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA.

UPDATE. Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Victor Ponta a confirmat, vineri seara, ca va prelua interimatul Ministerului de Finante pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala, dupa care va inainta.

Premierul Victor Ponta preia interimatul la Finante. Sapte interimate intr-un mandat

Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, cand Guvernul urmeaza sa aprobe Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, decizia fiind luata in urma intalnirii pe care acesta a avut-o, vineri seara, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa intoarcerea sefului statului de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Victor Ponta, reactie la demisia lui Radu Mazare: imi pare rau de ce i se tot intampla si are si el dreptate, dar, asta este, trebuie sa mergem inainte

Premierul Victor Ponta a reactionat, dupa ce Radu Mazare a anuntat ca si-a dat demisia din toate functiile detinute in PSD si urmeaza sa o faca si din cea de primar al Constantei. Ponta sustine ca il.

Cumnatul premierului Victor Ponta ramane in arest dupa ce magistratii i-au prelungit aceasta masura

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, va fi in continuare cercetat in arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, cererea procurorilor de prelungire a acestei masuri. Hertanu este suspectat pentru fraude cu fonduri europene.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

Ce spune Victor Ponta despre justitia din Romania in presa straina

Premierul Victor Ponta a declarat Agentiei de Presa Reuters ca dupa instalarea presedintelui Klaus Iohannis la Cotroceni sistemul de justitie din Romanie este liber de orice influenta politica.

Ion Cristoiu: Daca Parlamentul va vota impotriva urmaririi penale a lui Dan Sova, ar lovi direct in Victor Ponta. Nu-l vad pe Ponta facand gesturi de marinimie fata de prietenii sai

In lupta pe care presedintele PSD, Victor Ponta, o dupe pentru a scoate partidul din sfera aparatorilor coruptiei, ar putea cadea chiar el, deoarece un vot la Senat care l-ar scapa pe Dan Sova de arestare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )