Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan nu a fost validat de Parlament ca sef interimar al TVR, din lipsa de cvorum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rares Bogdan nu a fost validat de Parlament ca sef interimar al TVR, din lipsa de cvorum

Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum, au precizat surse parlamentare, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Antonescu: Rares Bogdan este propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in discutie validarea propunerii PNL pentru sefia TVR la nivelul Parlamentului, in persoana lui Rares Bogdan. El a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost discutat intre liderii USL. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii .

Validarea lui Rares Bogdan, respinsa de Parlament

Update 16:31 Rares Bogdan, respins de Parlament din lipsa de cvorum Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, din lipsa de cvorum, transmit surse parlamentare.

Rares Bogdan, avizat favorabil ca director interimar al TVR de Comisiile de cultura din Parlament

Propunerea PNL pentru a prelua functia de director general interimar al TVR, Rares Bogdan, a fost avizat favorabil, marti, de Comisiile de cultura dinParlament. Dupa avizul Comisiilor de cultura, pentru care.

Validarea lui Rares Bogdan, respinsa de Parlament din lipsa de cvorum. Bogdan: A fost un aranjament politic

Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum. Numirea lui Rares Bogdan a intrunit 174 de voturi .

Rares Bogdan, la un pas sa fie noul director interimar la TVR

Realizatorul de televiziune Rares Bogdan a fost avizat favorabil in functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune SRTv), marti, de Comisiile de cultura din Parlament, scrie Mediafax .

Rares Bogdan a fost avizat de Comisiile de cultura pentru sefia TVR

Update 14. 28 - Realizatorul de televiziune Rares Bogdan a fost avizat favorabil, marti, in functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune SRTv), marti, de catre Comisiile de cultura.

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Cum explica Ponta lipsa de cvorum de la validarea lui Rares Bogdan la sefia TVR.

Premierul Victor Ponta a sustinut ca declaratiile lui Rares Bogdan, propus de PNL pentru conducerea TVR, au fost de natura, in mod sigur, sa duca la lipsa cvorumului, deoarece parlamentarii nu pot fi dusi cu forta sa voteze pe oricine intr-o functie importanta, de presedinte, relateaza Mediafax. Nu stiu ce au zis colegii liberali si nu vreau sa comentez, insa cred ca mai multa intelepciune si retinere in declaratii ar ajuta foarte mult. Cred ca si declaratiile candidatului propus de PNL au .

Crin Antonescu: Am convenit informal sa il propunem pe Rares Bogdan pentru sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in.

Rares Bogdan a primit aviz favorabil pentru sefia TVR: Nu e o sinecura, e o provocare. Voi da importanta culturii

Jurnalistul Rares Bogdan este propunerea PNL pentru conducerea Televiziunii Romane, dupa ce Claudiu Saftoiu a demisionat. Rares Bogdan a declarat, inainte de a intra la audierile comisiei de cultura, ca va da mai multa importanta programelor culturale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )