Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nu raspunzi la SMS. Cine sunt politicienii care se afla pe lista neagra a lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Nu raspunzi la SMS. Cine sunt politicienii care se afla pe lista neagra a lui Traian Basescu

Premierul Victor, fostul prim-ministru Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte al Senatului Mircea Geoana au ceva in comun. Toti trei politicienii se afla pe lista neagra a presedintelui Traian Basescu,. continuă pe Antena3

Cine sunt politicienii cu cele mai longevive mandate

Exista parlamentari care s-au nascut politic odata cu democratia, iar de 23 de ani sunt de neclintit din Parlament. Este vorba despre cei mai longevi alesi care, imediat dupa revolutie, pare ca s-au pus.

Cine sunt cei mai longevivi deputati din Parlament.

Bogdan Niculescu-Duvaz PSD), Marton Arpad si Kerekes Karoly UDMR) sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei, informeaza Mediafax. Cei trei au devenit deputati incepand cu anul 1990, adica se afla la al saptelea mandat de parlamentar, ceea ce inseamna ca nu au ratat niciodata alegerile parlamentare. Kerekes Karoly este deputat UDMR de Mures, Marton Arpad reprezinta judetul Covasna, iar Bogdan Niculescu-Duvaz este, la acest moment, deputat PSD de Arges. UDMR, partidul cu cei .

Ei sunt parlamentarii care au facut un PACT

Exista parlamentari care s-au nascut politic odata cu democratia iar de 23 de ani sunt de neclintit din Parlament. Vorbim de cei mai longevi parlamentari care, imediat dupa revolutie, pare ca s-au pus exclusiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )