Libnet.ro
UNICEF

19:00

Raytheon, contract de 559 milioane dolari pentru a produce rachete ce vor fi instalate in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raytheon, contract de 559 milioane dolari pentru a produce rachete ce vor fi instalate in Romania

Raytheon Company a anuntat luni ca a primit un contract in valoare de 559,2 milioane de dolari pentru a produce, la Redstone Arsenal, in Huntsville, 44 de rachete ghidate de tip Standard Missile-3 Block IB, care urmeaza sa fie instalate in Romania in cadrul scutului antiracheta din Europa in 2015. continuă pe Ziarul Bursa

Rachetele interceptoare ale scutului SUA din Romania vor costa 559 milioane dolari

Compania americana Raytheon a anuntat luni ca a primit un contract in valoare de 559,2 milioane de dolari pentru a produce, la Redstone Arsenal, in Huntsville, 44 de rachete ghidate, care urmeaza sa fie instalate in Romania in cadrul scutului antiracheta din Europa in 2015.

Scutul antiracheta de la Deveselu va fi dotat cu 44 de rachete defensive

Compania Raytheon a anuntat luni ca a primit un contract in valoare de 559,2 milioane de dolari pentru a produce, la Redstone Arsenal, in Huntsville, 44 de rachete ghidate, care urmeaza sa fie instalate in.

Platforma de comenzi online foodpanda a atras investitii de 100 milioane dolari

Foodpanda, platforma globala de comenzi de mancare, a anuntat atragerea unei noi runde de investitii, in valoare de 100 milioane de dolari, sustinuta, in primul rand, de Goldman Sachs. Si finantatorii traditionali ai platformei, inclusiv Rocket Internet, au contribuit la fondurile acordate. foodpanda se vrea a fi un eBay al comenzilor de mancare, ea fiind un marketplace la care restaurantele se pot inscrie, cu conditia sa plateasca un comision si sa aiba posibilitatea de a livra la domiciliu.

Vladimir Putin a ratificat acordul privind crearea unui fond comun de rezerva de 100 de miliarde de dolari pentru tarile BRICS

Presedintele rus Vladimir Putin a ratificat sambata acordul cu privire la crearea unui fond comun de rezerva pentru statele emergente din cadrul BRICS - Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud, care va fi.

Putin a ratificat acordul privind crearea unui fond de 100 de miliarde de dolari pentru tarile BRICS

Presedintele rus Vladimir Putin a ratificat sambata acordul cu privire la crearea unui fond comun de rezerva pentru statele emergente din cadrul BRICS - Brzialia, Rusia, India, China si Africa de Sud -, relateaza.

Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Primaria Municipiului Galati a alocat un buget de 110,2 milioane de lei pentru obiectivele de investitii din 2015, dupa cum ne-a declarat primarul localitatii, Marius Stan. Domnia sa ne-a precizat ca investitiile noi vor beneficia de 2 milioane de lei si ca proiectele in desfasurare au un buget de 72,4 milioane lei, in timp ce valoarea alocata pentru alte cheltuieli de investitii este de 35,7 milioane lei.

Buget de 178 milioane lei pentru investitiile din Sibiu

Investitiile Primariei Sibiu si ale serviciilor publice subordonate Consiliului Local, pentru anul 2015, insumeaza 178,3 milioane lei, dupa cum ne-au declarat reprezentantii municipalitatii.

Primaria Baia Mare are 95 milioane lei pentru investitiile din 2015

Municipiul Baia Mare va beneficia, in acest an, de un buget total de investitii de 94,9 milioane de lei, potrivit primarului Catalin Chereches, care ne-a declarat ca investitiile noi din 2015 au o valoare de 44,3 milioane lei.

Aproape 100.000 de turisti au cheltuit peste 12,5 milioane euro pentru minivacanta de 1 Mai

Un numar de 99. 000 de turisti si-au petrecut minivacanta de 1 Mai in statiunile din tara, unde au cheltuit aproximativ 12,5 milioane de euro, potrivit analizei realizate de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )