Libnet.ro
UNICEF

12:30

Razboi in PNL dupa alegerile locale! Liberalii din localitatea Babeni, judetul Vrancea, s-au luat la bataie dupa ce au pierdut alegerile (VIDEO)

B1 B1,
Razboi in PNL dupa alegerile locale! Liberalii din localitatea Babeni, judetul Vrancea, s-au luat la bataie dupa ce au pierdut alegerile (VIDEO)

E razboi total in PNL dupa alegerile locale! Nu doar la Bucuresti sunt probleme ci si in teritoriu. in Valcea, liberalii din localitatea Babeni s-au luat la bataie dupa ce au pierdut. continuă pe B1

Ce pasi a facut PNL dupa alegerile locale: ofertarea lui Gheorghe Piperea la Bucuresti, negocieri cu UNPR pentru parlamentare, excluderea a doi parlamentari

Perioada imediat urmatoare algerilor locale a fost una agitata pentru PNL, care a avut doua sedinte ale Biroului Politic National in mai putin de doua saptamani, una dintre ele care a durat peste 5 ore. Miercuri, forul de conducere al partidului a votat excluderea a doi parlamentari si i-a mandatat pe liderii Alina Gorghiu si Vasile Blaga sa negocieze cu toate partidele parlamentare - mai putin PSD, inclusiv UNPR, in vederea alegerilor din toamna, desi UNPR are un protocol semnat cu PSD. Tot miercuri au aparut informatiile legate de oferta facuta de liderii partidului avocatului Gheorghe Piperea de a veni la conducerea filialei PNL Bucuresti, confirmate ulterior. Din informatiile HotNews. ro, atat in cazul lui Piperea cat si a negocierilor cu UNPR deciziile ar putea fi luate marti.

Se reiau alegerile locale in comuna timiseana Sag. Candidatii de la PNL si PSD au terminat la egalitate in primul tur

Alegerile pentru primar in localitatea timiseana Sag sunt reluate astazi dupa ce candidatii PNL si PSD au iesit la egalitate, fiecare avand cate 387 de voturi.

Surse: Liberalii negociaza preluarea majoritatii in Parlament, in toamna, cu ajutorul UNPR, PSRO si PND

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au fost mandatati, la ultimul Birou Politic National al partidului, sa inceapa o serie de negocieri cu celelalte partide parlamentare pentru stabilirea de majoritati in teritoriu dupa alegerile locale, miza discutiilor fiind insa mai mare, anume construirea unei noi majoritati parlamentare in toamna, cu UNPR, PSRO si PND.

Viorica Dancila, sefa Organizatiei Femeilor din PSD, multumita de rezultatele de la alegerile locale. Cate femei social-democrate au ajuns primari

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dancila, a anuntat azi ca partidul sau are 86 de primarite, dintre care trei primarite de municipii, trei de orase, 80 de comune, 204 consiliere judetene si in jur de 2. 600 de consiliere locale, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )