Libnet.ro
UNICEF

07:30

Razvan Nicolescu, despre propunerea ANRE de amanare a liberalizarii pretului la gaze pentru CET-uri: De ce trebuie aplicata amanarea doar pentru CET-uri si nu si pentru IMM-uri?

Hotnews Hotnews,
 Razvan Nicolescu, despre propunerea ANRE de amanare a liberalizarii pretului la gaze pentru CET-uri: De ce trebuie aplicata amanarea doar pentru CET-uri si nu si pentru IMM-uri?

Departamentul pentru Energie cere Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) sa raspunda la mai multe intrebari inainte de a da curs solicitarii acesteia de a amana prin OUG liberalizarea pretului la gaze in cazul CET-urilor care livreaza energie termica populatiei, a declarat pentru HotNews. ro ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a spus ca una dintre intrebarile la care trebuie sa raspunda ANRE este De ce aceasta amanare de liberalizare trebuie sa se aplice doar CET-urilor si nu celorlalti consumatori care inca mai sunt reglementati, adica IMM-uri?. Vezi in text care sunt celalalte intrebari transmise de ministru reprezentantilor ANRE. continuă pe Hotnews

Departamentul pentru Energie solicita ANRE sa argumenteze mai bine propunerea de amanare a liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor care furnizeaza energie termica populatiei

Departamentul pentru Energie a transmis Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) un set de intrebari despre motivele care stau la baza propunerii de amanare a liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor care furnizeaza energie termica populatiei. Printre altele, Departamentul intreaba daca ANRE a avut consultari cu reprezentanti ai Comisiei Europene pe tema acestei propuneri. Reamintim ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energie ANRE) a notificat Guvernul sa aprobe de urgenta un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care sa scoata CET-urile din randul consumatorilor de pe piata libera, in caz contrar existand pericolul cresterii preturilor la energia termica cu 28% pana la 38%. Vezi in text scrisoarea Departamentului catre ANRE.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )