Libnet.ro
UNICEF

12:30

Razvan Nicolescu, numit presedinte ACER

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Razvan Nicolescu, numit presedinte ACER

Update 14:00 ACER a confirmat oficial, printr-un comunicat, ca Razvan Nicolescu este noul presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei, asa cum a relatat ziarul Bursa in exclusivitate, in editia online. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Razvan Nicolescu, numit presedinte ACER

Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie, ar fi fost numit astazi presedinte al Consiliului de Administratie CA) al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in domneniul Energiei ACER), potrivit unor surse din piata.

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a fost numit presedintele Agentiei europene pentru Cooperare a Reglementatorilor din Energie

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, a fost numit presedinte al Agentiei pentru Cooperarea Reglementatorilor din Energie ACER), potrivit unui comunicat al institutiei cu sediul in Ljubljana, capitala Sloveniei.

UPDATE Ministrul energiei, Razvan Nicolescu, a fost ales presedintele Agentiei Europene pentru Energie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a fost desemnat miercuri presedintele Consiliul de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie ACER), se arata intr-un comunicat al Agentiei. Nicolescu era deja membru al Consiliului de Administratie, detinand pana in prezent functia de vicepresedinte. Reamintim ca Nicolescu a fost numit la inceputul lunii martie, in urma remanierii guvernamentale, ministru delegat pentru energie. UPDATE Informatia a fost confirmata si de Departamentul pentru Energie.

Ministrul Razvan Nicolescu, intalnire cu vicepresedintele BEI, Mihai Tanasescu

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a discutat astazi, in Capitala, cu o delegatie condusa de vicepresedintele Bancii Europene de Investitii BEI), Mihai Tanasescu, pe subiecte energetice, de interes pentru ambele parti, conform unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )