Libnet.ro
UNICEF

10:00

Razvan Rat este apt pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

România Liberă România Liberă,
Razvan Rat este apt pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

Razvan Rat s-a refacut in urma accidentarii suferite si este apt pentru meciul Romaniei cu Irlanda de Nord, de vineri. Internationalul era incert dupa ce s-a accidentat la aductori. continuă pe România Liberă

Programul metroului, prelungit pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

Suporterii vor avea parte de program prelungit la metrou, dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, care se va disputa vineri, de la ora 21.

Bannerele, interzise la meciul Romania - Irlanda de Nord

Federatia Romana de Fotbal FRF) a luat decizia de a interzice introducerea pe stadion a oricarui tip de banner la meciul Romania - Irlanda de Nord, disputat, vineri, pe Arena Nationala.

Rat, incert pentru meciul cu Irlanda de Nord. Cine va fi capitan?

Fundasul Razvan Rat este accidentat si se va pregati separat de ceilalti tricolori in vederea unei recuperari pe ultima suta de metri a partidei cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016.

Program prelungit la RATB si Metrorex dupa meciul Romania - Irlanda de Nord

Programul la metrou si RATB va fi prelungit pana dupa miezul noptii, vineri, dupa incheierea partidei Romania - Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016, programat de la ora 21:45, potrivit Federatiei Roman.

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Peste 4.500 de politisti din toata tara, mobilizati pentru meciul Romania Irlanda de Nord

Peste 4. 500 de politisti vor actiona vineri, la nivel national, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si cea a Irlandei de Nord care se va disputa pe Arena Nationala incepand cu ora 21. Oamenii legii vor asigura ordinea pe traseele de deplasare catre arena sportiva, in aeroporturi si gari.

Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selectionerul Anghel Iordanescu a completat, duminica seara, lotul echipei nationale pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016 cu jucatorii din Liga 1 dupa incheierea etapei a 14-a.

Sapte stelisti in lotul nationalei pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selectionerul Anghel Iordanescu a completat, duminica seara, lotul echipei nationale pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016 cu jucatorii din Liga 1 dupa incheierea etapei a 14-a.

FOTO Ultimele noutati despre meciul Romania - Irlanda de Nord. Gazonul Arenei Nationale este in pregatiri

Mai este doar o zi pana cand Romania va infrunta Irlanda de Nord, intr-un meci din Grupa F preliminara pentru EURO 2016. Partida se va juca vineri, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

Iordanescu face apel la suporteri pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selectionerul Anghel Iordanescu face apel la suporteri pentru a veni in numar cat mai mare la meciul Romaniei cu Irlanda de Nord, de pe Arena Nationala. Tehnicianul considera meciul cu britanicii cel mai important din cadrul campaniei de calificare la Euro 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )