Libnet.ro
UNICEF

01:05

RBS ar putea vinde unele operatiuni din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RBS ar putea vinde unele operatiuni din Europa Centrala si de Est

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, analizeaza optiunile, respectiv vanzarea sau reducerea activitatilor sale bancare destinate companiilor si institutiilor din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa CEEMEA). continuă pe Ziarul Bursa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

Scolile din Europa aduc inovatia in educatie prin competitia Consumer Classroom

Competitia inter-scolara Consumer Classroom, aflata deja la a treia editie, este acum deschisa tuturor scolilor gimnaziale din intreaga Uniune Europeana care vor sa isi demostreze creativitatea, inteligenta si spiritul inovativ! In cadrul competitiei, elevii intre 12 si 18 ani sunt incurajati sa creeze proiecte comune, pe tema Tinerii folosesc continut digital, ce au ca scop final realizarea de continut educational multimedia, precum lectii interactive, pagini web sau resurse video.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )