Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactia directorului general Antena 3, Mihai Gadea, cu privire la audierea sefului Antena Group la DNA

Antena3 Antena3,
Reactia directorului general Antena 3, Mihai Gadea, cu privire la audierea sefului Antena Group la DNA

Aceasta este reactia directorului general Antena 3, Mihai Gadea, cu privire la audierea lui Sorin Alexandrescu: in aceasta dimineata s-a produs un grav abuz impotriva drepturilor si libertatilor fundamentale. continuă pe Antena3

Mihai Gadea i-a facut cadou lui Martin Schulz o stea de pe drapelul UE realizat de Antena 3

Mihai Gadea i-a facut o surpriza presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, caruia i-a inmanat, miercuri, la Bruxelles, una dintre stelele de pe steagul imens al Uniunii Europene intins de Antena 3, pe.

Care sunt eroii lui Mihai Gadea. Afla raspunsul-surpriza

Mihai Gadea a declarat, in cadrul editiei speciale Sinteza Zilei, ca eroii sai sunt chiar colegii de la Antena 3. Eroii mei sunt colegii mei de la Antena 3, cei care se vad si cei care nu se vad, a spus.

Mihai Gadea: Drapelul nu reuseste sa cuprinda cat de mult sange s-a varsat pentru aceasta tara

Mihai Gadea a sustinut un discurs emotionant dupa ce steagul realizat de Antena 3 in colaborare cu fabricadesteaguri. eu a intrat oficial in Guinness World Records. Directorul Antena 3 a amintit despre.

Mihai Gadea este de neoprit! Afla cate a facut in doar 24 de ore!

In doar 24 de ore Mihai Gadea a adus Antena3 in cartea recordurilor Guiness prin cel mai mare steag din lume, a primit cel mai frumos cadou imnul Desteapta-te Romane cantat de Angela Gheorghiu), a avut o intalnire exceptionala, la Bruxelles, cu dl Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, iar la sfarsitul zilei a inaugurat 14 ani de Viva la Bucuresti. Continue reading .

Mihai Gadea spera ca cel mai mare drapel din lume, cu care am intrat in Cartea Recordurilor, sa-i uneasca pe romanii din toata tara

Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, spera ca cel mai mare drapel al Romaniei cu care am intrat in Cartea Recordurilor, sa-i uneasca pe romanii din toata tara. Ma bucura ca astazi suntem impreuna,.

Posta Romana precizeaza ca remuneratia neta a Directorului General este de 5.000 de euro lunar

Compania Nationala Posta Romana precizeaza ca remuneratia neta a Directorului General al societatii, Ion Smeeianu, este de 5. 000 de euro lunar, iar pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie CA), ca membru neexecutiv, se adauga o indemnizatie de 1. 000 de euro net), conform surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )