Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reactia dura a unor politisti, dupa votul din Parlament in cazul Oprea: Este un afront adus fiecarui politist activ si societatii in ansamblul ei

Adevărul Adevărul,
Reactia dura a unor politisti, dupa votul din Parlament in cazul Oprea: Este un afront adus fiecarui politist activ si societatii in ansamblul ei

Intr-o petitie adresata Presedintelui Romaniei si Guvernului Romaniei, reprezentantii Sindicatului Politistilor Diamantul cer revizuirea COnstitutiei, astfel incat sa nu mai fie nevoie de incuviintarea Parlamentului sau a Presedintiei pentru inceperea urmaririi penale in cazul senatorilor, deputatilor si ministrilor. continuă pe Adevărul

O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a sustine un procuror care este cercetat disciplinara privind dosarul in care sunt implicati fosti oficiali din.

Judecatorul Cristi Danilet cere sesizarea CCR dupa votul din Senat in cazul Oprea: Consider ca s-au depasit limitele imunitatii parlamentare. Pentru infractiunile de drept comun, un ministru trebuie cercetat ca orice cetatean obisnuit (VIDEO)

Judecatorul Cristi Danilet, de la Consiliul Superior al Magistraturii, sustine ca presedintele Romaniei, premierul sau presedintele CSM ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru conflict.

Protest in fata Senatului dupa votul in cazul Oprea

Se anunta un protest in Capitala dupa votul din Senat prin care Gabriel Oprea a fost scapat de urmarirea penala. Anuntul a fost postat pe Facebook, iar cateva sute de persoane si-au anuntat deja.

Reactia mamei politistului Bogdan Gigina, dupa votul senatorilor in cazul urmaririi penale a lui Gabriel Oprea

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi pentru si 73.

Reactia politistului Marian Godina dupa votul negativ al Senatului in cazul anchetarii lui Gabriel Oprea: Am voie sa spun ce simt? imi e sila!

Marian Godina, politistul care a devenit celebru pe Facebook datorita istorisirilor sale, a reactionat dupa ce senatorii au respins, luni, cererea procurorului general de incuviintare a inceperii urmaririi penale, pentru ucidere din culpa, in cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: intr-un stat de drept nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Seful statului, Klaus Iohannis, este profund dezamagit de votul dat, luni, de senatori, care au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind incuviintarea urmaririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina .

Proteste fata de votul din Senat in cazul Oprea, anuntate in Bucuresti si Cluj

Votul din Parlament impotriva anchetarii lui Gabriel Oprea in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina scoate oamenii in strada. Un protest fata de decizia senatorilor va avea loc joi, ora 18. 00, in fata Palatului Parlamentului.

Raspuns cinic al lui Gabriel Oprea, dupa mesajul sfasietor al mamei lui Bogdan Gigna: Votul din Senat nu ma face imun in fata Justitiei. Tupeul fostului vicepremier enerveaza si mai rau. Raspunsurile celor revoltati sunt sterse imediat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca votul de luni al senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale, in cazul mortii politistului Gigina, nu il face imun in fata Justitiei si nici nu inchide drumul dosarului.

Sunt critici constructive. Reactia lui Laurentiu Reghecampf dupa ce Becali a declarat ca va interveni la echipa

Dupa infrangerea Stelei din Europa League cu Osmanlispor, 2-0, Gigi Becali a declarat ca va interveni la echipa si se va implica in anumite decizii. in urma acestei reactii, Laurentiu.

Ce idiot!: Reactia lui Luis Suarez dupa ce a cazut victima in direct a unei farse facute de Neymar (VIDEO)

Luis Suarez alaturi de Neymar si Lionel Messi reprezinta tripleta de aur din atacul Barcelonei. Relatia lor nu este una buna doar pe terenul de joc unde au marcat impreuna 300 de goluri, dar si in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )