Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reactia geniala a unui politist intr-o intersectie din Bucuresti VIDEO

Antena3 Antena3,
Reactia geniala a unui politist intr-o intersectie din Bucuresti VIDEO

Unii soferi ii imping pe politisti la gesturi neasteptate. Asa a patit si un agent de circulatie in fata unui sofer cu limuzina care a vrut neaparat sa intoarca in zona. continuă pe Antena3

Reactia unui politist in fata calvarului din traficul bucurestean: Cascheta pe ceafa si o cruce mare (VIDEO)

Calvarul din traficul bucurestean ii mai surprinde uneori chiar si pe politisti. intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii din Capitala, la Piata Unirii, un om al legii simte ca cedeaza nervos.

Fiu de politician, la al treilea proces penal: Daniel Plescan a fost trimis in judecata pentru agresarea unui politist

Dosarul in care Daniel Plescan, fiul fostei consiliere judetene Dorina Plescan, a fost anchetat pentru agresarea unui politist a ajuns pe rolul Judecatoriei Petrosani. Plescan si un alt barbat, Roger Fociac, sunt inculpati pentru loviri si alte violente.

Hollande, in prima vizita de la Vatican dupa uciderea unui preot intr-o biserica franceza

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni miercuri pentru prima data cu liderul Bisericii Catolice dupa atacul terorist asupra unui lacas de cult catolic din localitatea Saint-Etiennne-du-Rouvray, care s-a finalizat prin executarea preotului octogenar Jacques Hamel si prin uciderea celor doi jihadisti de catre fortele de securitate, scrie AFP, citat de News. ro.

Tragedie in Nepal. Cel putin 33 de morti si 35 de raniti in urma prabusirii unui autocar intr-o prapastie

Cel putin 33 de persoane au murit si altele 35 au fost ranite dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie dintr-o zona montana din districul Kavrepalanchok, in Nepal, au anuntat autoritatile locale, citate de CNN.

Panica intr-un tren din Austria! Doua persoane au fost ranite grav, dupa un atac cu un cutit

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-un tren de navetisti din Austria, potrivit agerpres. ro. Potrivit presei locale, incidentul a pornit de la o cearta. Un.

Barbatul evadat a fost prins de politisti intr-o comuna din apropierea municipiului Cluj-Napoca

Politistii clujeni l-au prins, noaptea trecuta, pe barbatul in varsta de 45 de ani care a evadat duminica din arestul preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, potrivit unor surse din presa.

PricewaterhouseCoopers lupta pentru supravietuire intr-un proces din Statele Unite

Au fost odata cinci mari companii internationale de audit, consultanta fiscala si contabila. Arthur Andersen a disparut in 2002, dupa ce a fost condamnata pentru implicarea in frauda pusa la cale de compania Enron. De atunci au ramas patru giganti pe aceasta piata, PricewaterhouseCoopers PwC), Deloitte Touche Tohmatsu, Ernst and Young si KPMG, iar unii dintre cei mai mari clienti ai lor sunt institutiile financiare. Bloomberg si Financial Times au scris recent ca PricewaterhouseCoopers a fost chemata in judecata pentru ca nu a detectat un caz de frauda care a condus la colapsul unei banci in timpul crizei financiare globale. FT apreciaza ca procesul din Statele Unite poate aduce mai multe firme de audit in bataia focului.

Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Trei persoane au fost ranite. Atacatorul ar fi un cetatean german, cu probleme psihice. El a fost retinut

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, situat in vestul extrem al Austriei, dupa ce un barbat le-a atacat cu cutitul.

Atac intr-un tren din Austria. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite marti cu un cutit de catre un barbat intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, in vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publica ORF, citata de.

Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, situat in vestul extrem al Austriei, dupa ce un barbat le-a atacat cu cutitul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )