Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactia lui Dorin Chirtoaca, dupa ce a fost reales in functia de primar al Chisinaului

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Dorin Chirtoaca, dupa ce a fost reales in functia de primar al Chisinaului

Dorin Chirtoaca a castigat pentru a treia oara primaria Chisinaului, dupa o competitie stransa cu Zinaida Greceaniii. continuă pe România Liberă

Dorin Chirtoaca a fost reales primar al Chisinaului cu 53,54% din voturi

Liberalul Dorin Chirtoaca a castigat turul doi al alegerilor pentru Primaria Chisinaului, cu 53,54% din voturi, informeaza B1 TV. El a invins-o pe candidata socialista Zinaida Greceanii, care a obtinut 46,46%,.

Dorin Chirtoaca, candidatul PL, a fost ales primar al Chisinaului

Dorin Chirtoaca, candidatul Partidului Liberal, a obtinut ieri al treilea mandat de primar al Chisinpului, obtinand 53,54% din voturi, in timp ce contracandidata sa din PSRM, Zinaida Grecianii, a strans 46,46% din sufragii, informeaza Moldpres.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Cine este Dorin Chirtoaca, castigatorul fotoliului de primar al Chisinaului

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Dorin Chirtoaca a fost ales, in turul doi al alegerilor locale, desfasurat in data de 28 iunie, primar al Chisinaului. Adevarul Moldova va spune cine este cel care va conduce Chisinaul in urmatorii patru ani.

Alina Gorghiu, dupa ce Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului: Este o victorie foarte importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis luni, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca realegerea lui Dorin Chirtoaca in functia de primar al Chisinaului reprezinta o victorie pentru parcursul european .

Pro-europeanul Dorin Chirtoaca castiga al treilea mandat de primar al Chisinaului

Primarul in functie Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului, cel de-al treilea, invingand-o, duminica, in turul al doilea al alegerilor locale, pe contracandidata sa pro-rusa, Zinaida Greceanii, arata rezultatele date publicitatii dupa prelucrarea in proportie de 100% a proceselor verbale, anunta Unimedia. Chirtoaca Partidul Liberal) a castigat cu 53,54%, fata de 46,46%, cat a obtinut candidata Partidului Socialistilor, Zinaida Greceanii. Politician pro-european, Dorin Chirtoaca este primar al Chisinaului din anul 2007 si se afla in fata celui de-al treilea mandat.

ALEGERI in Republica Moldova: Dorin Chirtoaca, ales primar al Chisinaului pentru al treilea mandat

Dupa procesarea a 100% din procesele verbale, candidatul liberal, Dorin Chirtoaca, a obtinut cel de-al treilea mandat de primar al Chisinaului, intrunind circa 53,54% din voturi, in timp ce candidatul propus de.

Rezultate partiale: Dorin Chirtoaca a CASTIGAT alegerile pentru Primaria Chisinaului

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor dupa numararea a 60,06% din procesele verbale.

Ce spune Dorin Chirtoaca despre noua coalitie de guvernare din Moldova

Prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca, a declarat ca negocierile pentru formarea unei eventuale noi coalitii de guvernare trebuie sa fie echitabile, nu ca la piata.

Ce a decis Dorin Chirtoaca la prima sedinta din mandatul al treilea. Chisinauieni, ma mandresc cu voi!

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, cel care a castigat duminica al treilea mandat la primaria Capitalei, se arata dispus sa colaboreze cu toate fractiunile care vor constitui noul Consiliu Municipal Chisinau.

Multumirile lui Dorin Chirtoaca si mesajul pentru Zinaida Greceanii

Liberalul Dorin Chirtoaca a multumit alegatorilor care l-au confirmat in functie pentru a-l treilea mandat in fruntea primariei Chisinaului. El a avut si un mesaj pentru contracandidatul sau, socialista Zinaida Greceanii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )