Libnet.ro
UNICEF

12:30

Reactia lui Iohannis, dupa majorarea alocatiilor

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Iohannis, dupa majorarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, referitor la adoptarea legii care prevede majorarea alocatiilor la 84 de lei, ca acest proiect este unul benefic pentru Romania. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ bine venit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul bine venit facand referire la ingrijorarea premierului de a.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ binevenit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul binevenit facand referire la ingrijorarea premierului de a nu.

Deputatii au aprobat majorarea alocatiilor la 84 de lei

Camera Deputatilor a aprobat, in sedinta de astazi, majorarea alocatiilor pentru copii, de la 42 la 84 lei, dupa ce, ieri, deputatii social-democrati din Comisia de Munca au dat aviz negativ proiectului PNL.

Macovei il critica pe Iohannis, dupa numirea lui Horodniceanu la DIICOT

Europarlamentarul Monica Macovei l-a criticat dur pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a semnat decretul de numire la sefia DIICOT a lui Daniel Horodniceanu. Europarlamentarul este de parere ca Iohannis a picat un testul numirii la procurorului, atat din lipsa de transparenta, cat si din lipsa unor rezultate notabile ale procurorului Horodniceanu, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Gorghiu ii cere lui Ponta sa voteze pentru majorarea alocatiilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, miercuri, premierului Ponta sa vina la vot si sa isi indemne colegii din PSD sa voteze dublarea alocatiilor pentru copii, relateaza Mediafax.

Traian Basescu il face lichea pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a acuzat de blat cu Ponta

Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis este o lichea, dupa ce seful statului a scris, in ultima sa carte, ca au existat in campania electorala indicii puternice in ceea ce priveste un blat Basescu-Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )